بزرگنمايي:
چه خبر - مراقب افسرده هاي خندان باشيد
«افسردگي خندان» نيز شکل رنجآوري از اختلال افسردگي است که به راحتي ميتوان آن را مخفي نگه داشت و گاهي اوقات بيماران حتي از غم و افسردگي خود آگاهي ندارند. افسردگي خندان با نشان دادن شادي در ظاهر و مخفي نگهداشتن درد و ناراحتي در درون شناخته ميشود. در واقع تضاد آشکاري بين آنچه فرد در ظاهر به نظر ميرسد و احساس واقعي که در درون دارد وجود دارد.
در مطالعه انجام شده روي 2000 زن در آمريکا مشخص شد 89 درصد از آنان که دچار افسردگي و اضطراب بودهاند مشکلات خود را از دوستان، خانواده و همکاران مخفي نگه داشتهاند. نمونهاي از ابتلا به افسردگي خندان فرد متاهل، کوشا و تحصيل کردهاي است که ميتواند در اغلب شرايط همچون مراسم ازدواج دوستش بسيار خوشحال و خندان ظاهر شود در حالي که در درونش احساس خلا و ناامني دارد. اين افراد در زندگي عملکرد خوبي داشته و به همين دليل کمتر درخواست کمک ميکنند و حتي زمانيکه شاد هستند و همه امور موافق ميل آنهاست احساس افسردگي دارند.
به گفته کارشناسان، اين وضعيت خطرناک است زيرا اين افراد عملکرد خوبي در جنبههاي مختلف زندگيِ خود از جمله شغل، تحصيل و زندگي مشترک دارند و نميتوان افسردگي را در آنان به سادگي تشخيص داد. يک علامت شايع در ميان مبتلايان به افسردگي خندان اين است که آنان باور دارند، به اندازه کافي خوب نيستند. آنان اغلب تصوير خوبي از خود نداشته و دچار خلاء، مشکلات احساسي و رفتار خودانتقادي هستند و انتظارات بالايي نيز از خود دارند. بيماران مبتلا به افسردگي خندان به سختي ميپذيرند که بايد به متخصصي مراجعه کنند، اما کارشناسان تاکيد دارند زمانيکه اين بيماران به فکر مرگ يا خودکشي ميافتند، اين يک زنگ خطر است و حتما بايد به پزشک مراجعه کنند.
منبع: sepidonline.ir
-
شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۰:۴۸ AM
-
۵۶۹ بازدید
-
-
چه خبر