بزرگنمايي:
چه خبر - اپل، دوباره اپليکيشنهاي ايراني را غيرفعال کرد
از جمله اپليکيشنهاي ايراني که روي iOS دچار اختلال شدهاند ميتوانيم به آسان پرداخت، اسنپ، سيب اپ، فون پي و برنامههايي اشاره کنيم که با پرداخت سر و کار دارند. درواقع زماني که اين برنامهها را باز کنيد، خطايي نمايش داده ميشود که ميگويد:
قادر به اعتبارسنجي برنامه نيست ....اين برنامه تا زماني که اعتبارسنجي شنده باشد، قابل دسترس نيست.
خطايي که هنگام باز کردن برنامههاي ايراني در iOS ميبينيم
مديران اپليکيشنهاي ايراني براي اينکه کاربران نسخه iOS برنامه آنها همچنان بتوانند از اين برنامهها استفاده کنند، با اپل مذاکره خواهند کرد. تا رفع شدن اين مشکل اما ميتوانيد از نسخه وب اين برنامهها (در صورت وجود) استفاده کنيد.
آموزشي که نبايد از دست بدهيد:
ترفندي ساده براي رفع مشکل مسدود شدن اپهاي ايراني روي iOS
اين بار اولي نيست که اپل براي ايرانيها و برنامههايشان چنين محدوديتهايي را اعمال ميکند. سال گذشته هم شاهد حذف شدن يکباره تعدادي از برنامههاي پرطرفدار ايراني از اپ استور بوديم. اين در حالي است که اپل محصولاتش را به قيمت شديدا بالايي عرضه ميکند و به هر حال ايرانيها هم جمعي از کاربرانش هستند. با اين وجود نه تنها پشتيباني براي آنها ارائه نميدهد؛ بلکه گاه و بيگاه محدوديتهايي را هم براي آنها اعمال ميکند. به نظر شما با اين شرايط آيا خريد گوشي، آيپد، آيپاد و يا ساعت هوشمند اپل کار درستي است؟ نظرات خود را با ما و ساير کاربران فيسيت به اشتراک بگذاريد.
محدوديتهاي اپل به ايران خلاصه نميشود
به گزارش مهر و به نقل از امير ناظمي، معاون وزير ارتباطات و رئيس سازمان فناوري اطلاعات ايران، محدوديتهاي اخير اپل تنها مربوط به ايران نيست و اين سياستهاي جديد اپل با هدف حفظ امنيت اطلاعات و رعايت حقوق مالکيت معنوي اعمال شده است.
ناظمي توضيح داده است که در دو حالت ميتوان از اپليکيشنهاي ايراني روي گوشيهاي آيفون استفاده کرد:
يکي از اين روشها، هماهنگي با اپ استور براي قراردادن اپليکيشن موردنظر روي اين بازار اپليکيشن، از طريق توسعه دهندگان بود. در اين روش با توجه به تحريمهايي که چندسالي است از سمت اپل اعمال مي شود، بسياري از توسعه دهندگان اپليکيشن ايراني موفق به برقراري اين هماهنگي نشده و اپليکيشن هاي ايراني از بازار اپل حذف شدند.
در روش دوم که نه تنها در ايران بلکه در ساير کشورها نيز مرسوم بوده، به روش اکانت شرکتي (اينترپرايز) معروف است و به توسعه دهندگان اپليکيشن (طراحان اپليکيشن) اين اجازه را ميدهد که اپليکيشن مورد نظر را روي سايت قرار داده تا کاربران آيفون با مراجعه به لينک دسترسي در سايت، نرم افزار مورد نظر را روي گوشي خود نصب کنند.
منبع: bartarinha.ir