عوامل تشديد کننده افسردگي پس از زايمان در مادران امروزي
سلامت روان
بزرگنمايي:
چه خبر - دلايل زياد شدن افسردگي پس از زايمان مادران امروزي
ربکا پيرسون، سرپرست تيم تحقيق از دانشگاه بريستول، در اين باره مي گويد: اين تحقيق نشان مي دهد که افسردگي در زنان جوان امروزي ناشي از افزايش احساس استرس و هيجان است تا احساس غم و اندوه.
وي در ادامه مي افزايد: از آنجائيکه افسردگي در طول بارداري هم بر مادر و هم بر کودک تاثير دارد، توجه به رفع آن بسيار حائز اهميت است.
به گفته محققان، استرس مزمن، کمبود خواب، عادات غذايي، سبک زندگي بي تحرک، و روند سريع زندگي مدرن هم در افزاش شيوع افسردگي در بين جمعيت جوان نقش دارد و تاثير اين گونه تغييرات در طول بارداري تشديد مي شوند.
نسل فعلي زنان جوان با تغيير سريع در تکنولوژي، اينترنت و استفاده از شبکه هاي اجتماعي روبرو هستند که با افزايش احساس افسردگي و انزواي اجتماعي و تغيير در روابط اجتماعي مرتبط هستند.
در اين مطالعه، داده هاي مربوط به 2390 زن در رده سني 19 تا 24 سال از سال 1990 تا 1992 و دختران شان بين سال هاي 2012 و 2016 بررسي شد.
بررسي ها نشان داد 17 درصد زنان نسل اول دچار افسردگي پس از زايمان شدند، که اين رقم در مادران جوان تر نسل بعد به 25 درصد افزايش يافته بود.
محققان همچنين دريافتند اگر مادري در طول بارداري مبتلا به افسردگي بود، دخترش سه برابر بيشتر در معرض ابتلا به افسردگي قرار داشت.
توصيه محققان اين است که در جهان امروز، پزشکان بايد توجه بيشتري به مادران جوان باردار داشته و توصيه هاي مناسب در اين زمان را به آنها ارائه نمايند.
بيشتر بدانيد : تستي براي تشخيص افسردگي پس از زايمان
بيشتر بدانيد : افسردگي بعد از زايمان، علل ايجاد و روش هاي درمان
بيشتر بدانيد : افسردگي پس از زايمان و راههاي مواجهه باآن
منبع : mehrnews.com
-
دوشنبه ۲ مهر ۱۳۹۷ - ۷:۲۶:۵۲ AM
-
۶۲۱ بازدید
-
-
چه خبر