بزرگنمايي:
چه خبر - راهکار طب سنتي براي درمان افسردگي پس از زايمان
دکتر مهدي فهيمي متخصص طب سنتي گفت: دوره بارداري مصادف است با جاري شدن خون و حرارت بهسمت رحم، و پر شدن حرارت در نواحي مرکزي بدن و رحم ميتواند باعث کاهش اشتها و نيز در صورت وجود حرارت بيش از حد در نواحي مرکزي بدن و رحم منتج به تهوع شود که به آن ويار حاملگي گفته ميشود.
اين پديده تا انتهاي زمان بارداري با قوت و قدرت ادامه دارد که براي ادامه حيات نوزاد امري لازم است اما اتفاقي که بعد از بارداري و فارغ شدن زنان اتفاق ميافتد، انحراف اين بخارات از سمت رحم و ارگانهاي شکمي و حرکت اين بخارات بهطرف سر است.
افزايش بخارات در سر برابري ميکند با کاهش رطوبت در مغز؛ اين کاهش رطوبت و خشکي مغز ميتواند باعث تغيير فرمي بهسمت شکنندگي در افکار، روانپريشي، خستگي مفرط يا بيزاري از اطرافيان و تمايلات جديتر نامرغوب روحي در فرد شود.
در نوع خاصي از وسواس فکري ما با پديده افسردگي مواجه هستيم؛ از نظر شباهت، اين نوع افسردگي ابتدا با وسواس فکري آغاز شده و بهمرور بهسمت يک افسردگي کامل اما گذرا حرکت ميکند.
براي درمان افسردگي پس از زايمان، رعايت و اجراي اين تدابير بسيار راهگشا است:
استنشاق عطر گل نسترن
استفاده از دمنوش بادرنجبويه
بخور سرکه و آب بهتناسب آب 4 و سرکه 1 (وقتي آب به جوش آمد از روي حرارت برداشته و سرکه را افزوده و حولهاي روي سر انداخته و بخور دهند)
رفتن به کوه
خواندن با صداي بلند
پرهيز از حضور در محلهاي عزاداري و غم
کمک به بيمار جهت کاهش فشارهاي روحي
پرهيز از توجه بيش از حد در زمان افسردگي
همچنين وجود يک پرستار دلسوز و نگهداري نوزاد در اين شرايط، بيشترين کمک را به وضعيت روحي مادر ميکند.
بيشتر بدانيد : افسردگي بعد از زايمان، علل ايجاد و روش هاي درمان
بيشتر بدانيد : اين غذاي مفيد افسردگي پس از زايمان را کاهش مي دهد
بيشتر بدانيد : علت افسردگي مردان بعد از پدر شدن چيست؟
منبع : tasnimnews.com