گوجه شکم پر، يک پيش غذاي عالي و 10 دقيقه اي
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - گوجه شکم پرمواد لازم براي تهيه گوجه شکم پر
گوجه گيلاسي : به تعداد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
ژامبون خرد شده : به مقدار لازم
پنير بوراتا : 1 قالب
روغن زيتون : کمي
برگ هاي کوچک ريحان
طرز تهيه گوجه شکم پر
فر را به دماي 425 درجه برسانيد.
ژامبون خرد شده، روغن زيتون،نمک، فلفل و کمي آبليمو تازه را با هم مخلوط کنيد.
پنير بوراتا را رنده کرده و به مخلوط ژامبون اضافه کنيد.
مخلوط را درون گوجه هاي گيلاسي بريزيد.
سيني فر را چرب کرده و گوجه ها را درون سيني بچينيد.
سيني را براي 8 دقيقه درون فر قرار دهيد تا پنيرها طلايي شود.
بعد از خنک شدن گوجه ها را با برگهاي ريحان تزيين کنيد.
گوجه شکم پر، يک پيش غذاي عالي و 10 دقيقه اي

منبع: سيمرغ
Save
-
دوشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۳:۵۱ AM
-
۱۰۸۱ بازدید
-

-
چه خبر