بزرگنمايي:
چه خبر - اشتباهات رايج آشپزي
درست کردن هر غذايي دستور پختي دارد. اين دستور پخت شامل معرفي مواد تشکيل دهنده، مقدار آن ها و مراحل پخت است. ابتدا بايد کل دستور را به مو به مو مطالعه و بر اساس آن شروع به پخت غذاي خود کنيد.
بيشتر بدانيد : چاقي شما به دليل اين اشتباهات تان در آشپزي است!
مقدار پيمانه ها را رعايت کنيد
غذا شور يا کم نمک است، فلفل ندارد، ادويه اش کم است، همه اين ها به دليل دقت نکردن مقدار و پيمانه مواد تشکيل دهنده است. ابتداي پخت غذا، مقدار پيمانه مواد را دقيق به دست بياوريد و هر کدام را در مرحله مربوط به خود اضافه کنيد.
روغن مي سوزد
بيش از 90 درصد پخت غذاها با روغن همراه است. در واقع مرحله ابتدايي هر غذا، داغ کردن روغن است. توجه نکردن به ميزان داغ کردن روغن باعث سوختن آن و در نتيجه بد طعم شدن غذا خواهد شد. روغن بايد به محض داغ شدن، استفاده شود.
زياد هم زدن غذا
هم زدن هرچند مانع سوختگي غذا مي شود اما بايد دقت کرد هم زدن بيش از حد مانع ترکيب شدن ادويه با غذا و رنگ دادن آن ها مي شود و از اين رو غذاي شما نمي تواند طعم دلخواه را به دست بياورد.
شستن زيادي گوشت
هنگامي که گوشت خريده مي شود بايد يک بار به صورت کامل و در آبکش شسته شود تا تمام کثيفي آن گرفته شود اما متاسفانه بعضي خانم هاي خانه دار وسواس شديدي دارند و حتي قبل از استفاده باز آن ها را مي شويند. شستن چند باره گوشت باعث بد طعم شدن و ورود باکتري هاي بيشتري به آن مي شود.
نرم شدن سبزيجات
وقتي سبزيجات را با آب مي پزيد، در واقع آن ها در حال داغ و نرم شدن هستند. هنگامي که سبزيجات تا حد مناسبي پخته شدند، بايد سريع آن ها را با آب سرد بشوييد تا مانع پخته شدن بيش از حد آن ها به خاطر حرارت داخلي شويد، در غير اين صورت باعث نرم شدن زيادي سبزيجات خواهد شد.
بيشتر بدانيد : خطاهاي رايج خانم ها در آشپزي و خانه داري
بيشتر بدانيد : 10 اشتباه شايع در آشپزي
بيشتر بدانيد : رايج ترين اشتباهاتي که در آشپزي انجام مي دهيم
بيشتر بدانيد : در پخت مرغ مجلسي، مراقب اين اشتباهات باشيد!!
منبع : khorasannews.com