آخرین اخبار

طرز تهيه شيرازي پلو آشپزي

طرز تهيه شيرازي پلو

  بزرگنمايي:

چه خبر - شيرازي پلومواد لازم براي تهيه شيرازي پلو

برنج : يک پيمانه سرخالي براي هر نفر
زرده تخم‌مرغ : 5 تا 6 عدد
ماست چکيده: يک ليوان
مرغ : 700 گرم
روغن مايع : 250 گرم
کره : 100 گرم
زعفران دم‌کرده :
دو قاشق غذاخوري بادنجان : 5 عدد متوسط
زرشک : 3 قاشق غذاخوري
خلال پسته و بادام : 4 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم

بيشتر بدانيد : باقلا پلو را خوشمزه بپزيد!

طرز تهيه شيرازي پلو
شيرازي پلو,طرز تهيه شيرازي پلو

ابتدا زرشک را بشوييد و با خلال پسته و بادام مخلوط کنيد.
مرغ را بپزيد و برنج را پس از شستن آبکش کنيد.
بادنجان‌ها را به صورت حلقه‌هاي نازک برش بزنيد و سرخ کنيد.
زرده تخم‌مرغ را با ماست و زعفران آب کرده مخلوط کنيد و خوب​ هم بزنيد تا صاف و يکدست شود. روغن و کره را به اين مواد اضافه کنيد. سپس برنج را به گونه‌اي به مواد اضافه کنيد که دانه‌هاي​ آن خرد نشو​د.
در اين مرحله يک ظرف پيرکس يا يک ظرف مناسب ديگر انتخاب کنيد و کف ظرف را چرب کنيد.
نيمي از برنج را در ظرف مناسب بريزيد و روي آن را با پشت قاشق صاف کنيد.
تکه‌هاي گوشت مرغ را روي آن بگذاريد و در رديف بعد حلقه‌هاي بادنجان‌ها را بچينيد و روي مرغ و بادنجان‌ها را کمي نمک و فلفل بپاشيد.
در نهايت مقداري خلال پسته و بادام روي آنها بريزيد و سعي کنيد مرغ‌ها را روي رديف آخر قرار دهيد. سپس باقيمانده برنج را روي آن بريزيد.
سعي کنيد ظرف را خيلي پر نکنيد تا برنج جاي دم کشيدن داشته باشد.
حالا سطح روي برنج را صاف کنيد و آب باقيمانده مرغ را روي برنج بريزيد و با بستن در ظرف با فويل اجازه دهيد​ دم بکشد.
روي فويل چند سوراخ کوچک ايجاد کنيد تا بخار از آن خارج شود و برنج خمير نشود.
فر را از قبل گرم کنيد و شيرازي پلو را به مدت يک ساعت و نيم در دماي 175 درجه سانتي‌گراد در فر قرار دهيد.
بعد از پخت غذا آن را در ديس برگردانيد و اطراف آن را با ماست چکيده همراه با زرشک و خلال پسته و بادام تزئين کنيد.

بيشتر بدانيد : سيرپلو با تره، يک غذاي خوش عطر و بوي بهاري

بيشتر بدانيد : پلوي سه رنگ ويژه ي ميز مهمانيهاي شما!

بيشتر بدانيد : طرز تهيه نخود پلو


منبع : چهارديواري



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم