کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - کاپ کيک پاستامواد لازم براي تهيه کاپ کيک پاستا
ماکاروني فرمي : 4 ليوان
کوکتل : 4 عدد
پنير پيتزا رنده شده : 1 ليوان
پنير چدار رنده شده : نصف ليوان
ژامبون مرغ : 8 ورق
پودر سير : 1 قاشق مرباخوري
پودر موسير : 2 قاشق مرباخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
پياز : 1 عدد
آويشن : 2 قاشق مرباخوري
طرز تهيه کاپ کيک پاستا
پياز را رنده کرده و در روغن سرخ کنيد.
کوکتل و ژامبون مرغ را به صورت نگيني ريز کنيد.
وقتي پياز سرخ شد ژامبون و کوکتل را به آن افزوده و خوب سرخ کنيد و پودر سير و موسير و نمک وفلفل را اضافه کرده و بعد از يک تفت کوچک شعله را خاموش کنيد.
ماکاروني ها فرمي را آبکش کنيد.
وقتي ماکاروني کمي سرد شد آن را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد.
سپس پنير پيتزا و آويشن را نيز به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد.
داخل قالب کاپ کيک را چرب کنيد و مخلوط ماکاروني فرمي و پنير را داخل قالب ها بريزيد و روي آن مقداري پنير چدار بريزيد.
قالب را داخل فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زماني که پنير آب شود ، پس از پخت قالب را از فر خارج کنيد و کمي صبر کنيد تا مواد خنک شوند سپس در ظرف بگذاريد و با سس دلخواه سرو کنيد.
منبع: سيمرغ
-
شنبه ۱ دي ۱۳۹۷ - ۶:۴۴:۱۰ PM
-
۸۲۵ بازدید
-
-
چه خبر