طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - برياني مرغمواد لازم براي تهيه برياني مرغ
پياز نگيني خرد شده : 1 عدد
سير له شده : به مقدار لازم
نمک، فلفل سياه، دارچين، هل، زنجفيل و زردچوبه : 1 قاشق چايخوري
جوز هندي، کاري، باديان و زعفران : کمي
ماست : 2 ليوان
سينه مرغ خرد شده : 1 عدد
آب : نصف استکان
بيشتر بدانيد : برياني اصفهان
طرز تهيه برياني مرغ

پياز نگيني خرد شده را تفت دهيد.
سير له شده، نمک و تمامي ادويه ها را اضافه کنيد.
سينه مرغ خرد شده را به پيازداغ اضافه کرده و تفت دهيد.
نصف استکان آب اضافه کرده و بگذاريد سينه مرغ پخته شود.
بعد از پختن زير گاز را خاموش کرده و 2 ليوان ماست را اضافه کنيد.
زير قابلمه را در حد گرم شدن روشن کنيد.
سپس اين مايع را لا به لاي برنج دم کنيد.
بيشتر بدانيد : برياني مرغ هندي
بيشتر بدانيد : مرغ بريان خانگي را با اين تکنيک مانند مرغ بريان هاي رستوراني درست کنيد
بيشتر بدانيد : برياني سبزيجات براي گياهخواران
بيشتر بدانيد : طرز تهيه مرغ تنوري با سس مخصوص
منبع : mamisite.com
-
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۶:۵۳:۰۵ PM
-
۱۱۸۵ بازدید
-

-
چه خبر