پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - طرز تهيه دست پيج يا رولت گوشت حرفه ايمواد لازم براي 4 نفر
گوشت چرخ کرده کم چرب : 400 گرم
تخم مرغ : 5 عدد
سير : 4 حبه
پياز : يک عدد متوسط
رب گوجه فرنگي : دو قاشق غذا خوري
آب : يک ليوان
زيره،جعفري،گشنيز : به ميزان لازم
نمک ،فلفل،دارچين،زعفران : به مقدارلازم
بيشتر بدانيد : دست پيچ مکزيکي
طرز تهيه دست پيچ يا رولت گوشت
ابتدا گوشت چرخ کرده را با يک تخم مرغ خام و پياز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده کنار بگذاريد.
4 عدد تخم مرغ باقي مانده را درون آب جوشانده تا کاملا سفت شوند سپس داخل ظرفي با رنده ي بزرگ رنده کنيد و 4 حبه سير را نيز با رنده ي ريز به آنها اضافه نماييد.
زيره را به مقدار دلخواه بسته به دوست داشتن تان و همينطور گشنيز و جعفري که مي توانند يا خشک و يا تازه باشند را خرد کرده وبه مخلوط تخم مرغها اضافه وخوب مخلوط کنيد.
اگر ماهي تابه ي بزرگ و مناسبي داريد مي توانيد يک دست پيچ بزرگ داخل همان آماده کنيد اما در غير اين صورت بهتر است گوشت چرخ کرده ي آماده را که کنار گذاشته ايد نصف کرده و دو دست پيچ کوچکتر درست کنيد.
توجه داشته باشيد که مواد وسط دست پيچ را نيز نصف کنيد.
در يک سيني يا ظرف تخت و صاف تقريبا دو سوم گوشت چرخ کرده را پهن کنيد و مواد را از بالا تا پايين در وسط آن بريزيد به طوري که پخش نشود و يک سوم مابقي گوشت را کف دست پهن کرده و روي مواد قرار دهيد و گوشتهاي اطراف را بالا آورده وبه يک سوم گوشت رويي بچسبانيد طوري که هيچ منفذي باز نمانده و کاملا مواد در وسط گوشت پنهان شده و شما فقط يک رولت گوشتي داشته باشيد.(براي راحتي کار مي توانيد هنگام درست کردن آن دستتان را کمي در آب بزنيد)
اگر دست پيچ را روي سيني درست کرده ايد آن را به آرامي داخل ماهي تابه اي که در آن مقداري روغن مايع ريخته ايد قرار داده و روي شعله گاز بگذاريد تا کاملا سرخ شود. از ابتدا شعله گاز ملايم باشد تا در هنگام سرخ شدن کاملا مغز پخت شده و تنها روي آن سرخ نشود،رولت را بچرخانيد تا طرف ديگر نيز خوب سرخ شود.
در آخر دو قاشق غذا خوري رب گوجه را در يک ليوان آب ولرم با مقدار کمي زعفران و آبليمو مخلوط و حل کرده و روي دست پيچتان بريزيد و بگذاريد تا با اين سس هم با شعله ي کم پخته و جا بيفتد .
پس از اتمام کار براي کشيدن ،آن را در ظرف مورد نظر گذاشته و به آرامي حلقه حلقه برش دهيد.مي توانيد آن را با سيب زميني سرخ شده ،ليمو ترش ،زيتون،جعفري تازه و ذرت پخته شده تزيين کرده وهمراه با برنج نوش جان کنيد.
زهرا پهلوان زاده
بيشتر بدانيد : طرز تهيه دستپيچ کرمانشاهي
بيشتر بدانيد : كالزونه ، غذاي ايتاليايي
بيشتر بدانيد : سوفله سيب زميني و گوشت چرخ کرده
منبع: سيمرغ
-
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱:۰۴:۱۸ AM
-
۱۱۴۱ بازدید
-
-
چه خبر