بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - بادمجان سوخاريمواد لازم براي تهيه بادمجان سوخاري
بادمجان کوچک و قلمي : 5 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
ارد سوخاري : مقداري
آرد سفيد : مقداري
نمک، فلفل و پودر سير : به مقدار لازم
طرز تهيه بادمجان سوخاري
بادمجان ها را حلقه حلقه اي نازک کرده و پوست شان را جدا کنيد.
بادمجان ها را با گوشت کوب کمي بکوبيد. اگر بادمجان ها قلمي و باريک هستند نيازي به اين کار نيست.
تخم مرغ ها را هم بزنيد و پودر سير، نمک و فلفل را اضافه کنيد.
بادمجان ها را ابتدا در تخم مرغ، سپس در آرد سفيد، مجدد در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاري غلطانده و سرخ کنيد.
منبع: سيمرغ
-
شنبه ۱ دي ۱۳۹۷ - ۶:۴۴:۲۳ PM
-
۹۲۲ بازدید
-
-
چه خبر