خورش شويد، خوشمزه ترين غذاي شمال ايران
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - طرز تهيه خورش شويد و فوت و فن هاي خوشمزه تر شدن آن
در طرز تهيه خورش شويد از مرغابي و آلوچه و شويد و آلو و تخم مرغ و آبغوره و روغن و نمک و فلفل استفاده مي شود. باقلا قاتق، خورش شويد و ترش تره از انواع خورش هاي شمالي خوشمزه و پرطرفدار هستند و اگر شما تمايل داريد براي ايجاد تنوع در برنامه غذايي تان انواع خورش هاي اصيل و محلي را در منزل بپزيد بهتر است از پخت اين نوع خورش ها غافل نشويد.
مواد لازم براي تهيه خورش شويد
آلوچه ترش و خشک : 300 گرم
مرغابي کوچک : يک عدد
شويد خشک : دو تا سه قاشق غذاخوري
آلو خورشتي : 250 گرم
تخم مرغ : دو تا سه عدد
آبغوره : يک پيمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
طرز تهيهخورش شويد
براي پخت خورش شويد ابتدا مرغابي را به خوبي پاک کنيد و به قطعات مناسبي تقسيم کنيد سپس تکه هاي گوشت مرغابي را بشوييد و نمک بزنيد.
آلوچه خشک و آلو خورشتي را به صورت جداگانه بشوييد و گوشت مرغابي را به همراه مقداري روغن درون قابلمه اي مناسب سرخ کنيد سپس آلوچه خشک را به گوشت مرغابي اضافه کنيد و تفت دهيد و دو يا سه ليوان آب و آبغوره را به مخلوط گوشت و آلوچه اضافه کنيد و شعله گاز را روي حرارت ملايم قرار دهيد و درب قابلمه را ببنديد تا گوشت مرغابي نيم پز شود سپس آلوي خورشتي را به خورش اضافه کنيد و بعد از نيم پز شدن آلو خورشتي شويد خشک را به خورش بيفزاييد سپس اجازه دهيد خورش روي حرارت ملايم گاز پخته شود و جا بيفتد.
در مرحله آخر طرز تهيه خورش شويد تخم مرغ ها را درون ظرفي مناسب بشکنيد و با کمک چنگال تخم مرغ ها را هم بزنيد و به خورش اضافه کنيد بعد از اينکه تخم مرغ ها پخته شدند و خورش به روغن افتاد قابلمه را از روي حرارت گاز برداريد و خورش را درون ظرف مناسبي براي سرو بکشيد و به همراه پلو اين غذاي خوشمزه را ميل کنيد.
نکات طلايي براي پخت بهتر خورش شويد
خورش شويد از انواع خورش هاي ترش است و اگر شما تمايل داريد اين خورش خوشمزه طعمي ملس و بي نظير داشته باشد مي توانيد يک تا دو قاشق شکر به آن اضافه کنيد.
خورش شويد از انواع خورش هاي محلي شمالي و مخصوص غرب گيلان مي باشد.
در صورت تمايل مي توانيد در دستور تهيه خورش شويد به جاي گوشت مرغابي از گوشت مرغ استفاده کنيد.
منبع : arga-mag.com
-
چهارشنبه ۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۳:۱۲:۲۳ PM
-
۸۵۴ بازدید
-
-
چه خبر