بزرگنمايي:
چه خبر - 4 روش براي گرفتن تلخي بادمجان
خيلي وقت ها هست که از ترس تلخ بودن بادمجون هايي که تو بازار ميبينيم ممکنه طرفشون نريم و نخريمشون به طور کلي بهتره بادمجون هاي قلمي و تازه رو براي خريد انتخاب کنيم تا احتمال تلخ بودنشون کمتر باشه و همچنين بادمجون هايي که دونه هايي ريز و همرنگ گوشت بادمجون دارن شيرين هستن و بادمجون هايي با دونه هاي تيره و بزرگ به احتمال بيشتري تلخ هستن، اما با اين حال راه هاي زيادي براي گرفتن تلخي بادمجون وجود داره که در اين مطلب بهتون ميگم.
گرفتن تلخي بادمجان با استفاده از آبليمو
يک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بعد بادمجون هاي پوست کنده رو داخلش بذارين و حدود دو الي سه قاشق آبليمو هم بهشون اضافه کنين و بذارين براي 10 دقيقه الي يک ربع بمونن و بعد بادمجون هارو از آب بيرون بيارين فشارشون بدين تا آب اضافيشون بره و در غذاي مورد نظر ازشون استفاده کنين.
گرفتن تلخي بادمجان با استفاده از نمک
براي گرفتن تلخي بادمجان با نمک کافيه که بادمجون هارو پوست کنده و به صورت درسته يا برش داده شده کاملا به نمک آغشته شون کنيم و بذاريم براي مدت نيم ساعت بمونن و بعد آبشون بکشين تا تلخيشون بره و خشکشون کنين. حالا ميتونين در هر غذايي که دوست دارين ازشون استفاده کنين.
گرفتن تخم هاي بادمجان
در صورتي که بادمجون تخم هاي بزرگ و تيره رنگ داشت ميتونين تخم هارو از گوشت جدا کرده و بعد از بادمجون در پخت غذا استفاده کنين.
گرفتن تلخي بادمجان با قرار دادن آن در فريزر
بادمجون هارو پوست کنده و براي حدود 4 الي 5 ساعت داخل فريزر بذارين تا بخ بزنن بعد از فريزر درشون بيارين و اجازه بدين تا يخشون آب بشه و با فشار دادن آب اضافيشون رو بگيرين تا تلخي بادمجان بره.
منبع : 2nafare.com