بزرگنمايي:
چه خبر - ايده هايي جالب براي استفاده از ادويه در غذاهاي مختلف
ما هميشه به دنبال راههايي براي تازه کردن دستور العملهاي استاندارد هستيم که به خانوادهها کمک کنيم از طعمهاي تکراري خسته نشوند. گياهان و ادويهجات همان چيزي هستند که شما نياز داريد. با ادويهها به قدر کافي آشنا نيستيد؟ پس اين مطلب را دنبال کنيد:
سير
اگر شما به دنبال انرژي و اشتياق بيشتر هستيد، از پودر سير يا سير تازه کمک بگيريد. عطر و طعم خوب اين ماده با بسياري از غذاها سازگار است، بدون اينکه کالري و يا سديم بدن را بالا ببرد. به دنبال يک سس عالي با طعم سير هستيد؟ انواع آن را ميتوانيد در اينترنت سرچ کنيد.
فلفل (فلفل قرمز خيلي تند)
براي اضافه کردن يک طعم تند به وعده غذايي خود (و بهبود وضعيت متابوليسم تان)، کمياز فلفل را امتحان کنيد. طعم فلفل ميتواند به ميان وعدههايي مانند پاپ کورن طعمي بينظير ببخشد و حتي آن را از نمک بينياز کند. فلفلها نسبتا تند هستند، بنابراين نياز نيست بيش از حد از آنها استفاده کنيد. با استفاده از اين ادويه خوش طعم به انواع غذاهاي خود جان ببخشيد.
ادويه مخلوط
اگر دائم به دنبال ادويهجات فصلي هستيد تا نياز خود را رفع کنيد، سعي کنيد ادويه مخلوط را به يک کاسه ماست بدون چربي اضافه کنيد. اين کار شما را به يکي از مشتريان دائمي اين ادويه تبديل ميکند. يا مثلا، با پاشيدن فقط کمياز آن به همراه اندکي شکر قهوهاي يا عسل، ميتوانيد يک عطر و طعم خوش و بدون کالري را به انواع سس و غذاهاي خود اضافه کنيد.
دارچين
اگر به دنبال غذاهاي راحت فصل هستيد، ميتوانيد از دارچين کمک بگيريد. افزودن اين ادويه خوش طعم، معطر، گرم و تند به بلغور جو دوسر و برشهاي سيب، بي آنکه کالري اضافي داشته باشد، به آنها عطر و مزهاي بينظير ميبخشد. اين ادويه حتي با غذاهاي خوش طعمي مانند گوشت و برنج نيز هماهنگي دارد. براي نمونه ميتوانيد پلو دارچين و يا سوپ جو با طعم دارچين را امتحان کنيد.
نعناع
نعناع گياهي خوشمزه و فوقالعاده است که در يک لحظه به وعده غذايي شما طراوت ميبخشد (چه به شکل تازه و چه خشک شده). يکي از محاسن اين سبزي اين است که به خاطر طعم و مزه بي نظيرش تقريبا با بسياري از سالادها، سسها و غذاها همخواني دارد. براي دست يافتن به انواع دستورالعمل براي استفاده از اين سبزي بينظير ميتوانيد از اينترنت کمک بگيريد.
منبع : salamatism.com