پيتزا سيب زميني و سالامي، يک شام خوش طعم نيم ساعته
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - پيتزا سيب زميني و سالاميمواد لازم براي تهيه پيتزا سيب زميني و سالامي
آرد ذرت : مقدار کمي
خمير پيتزا : 1 عدد
سيب زميني : 1 عدد متوسط، حلقه حلقه شده در برش هاي نازک
پياز قرمز : 1 عدد کوچک برش خورده
روغن زيتون : 1 قاشق غذاخوري
رزماري تازه خرد شده : 1 قاشق چايخوري
نمک، فلف : به مقدار لازم
سالامي : به مقدار لازم
پنير پرولون : 7 قطعه
( پنير پرولون : نوعي پنير همه منظوره ايتاليايي است. پوسته اين پنير طلايي رنگ و براق است، بافت آن نرم و داراي عطر و طعم دلپذيري است. اين پنير در اشمل مختلف مانندشکل گلابي، شکل سوسيس، کالباس و يا شکل مخروطي توليد مي شود. )
طرز تهيه پيتزا سيب زميني و سالامي
ابتدا فر را روي دماي 475 درجه فارنهايت قرار دهيد.
آرد ذرت را روي کاغذ روغني بپاشيد.
خمير پيتزا را روي کاغذ روغني پهن کنيد.
در يک کاسه بزرگ سيب زميني، پياز، روغن، رزماري، نمک و فلفل را مخلوط کنيد.
سالامي را به اين مواد اضافه کرده و مخلوط کنيد.
ورقه هاي پنيز را روي خمير پيتزا پهن کرده و اين مواد را روي خمير پيتزا پهن کرده و پيتزا را براي 20 دقيقه درون فر قرار دهيد تا لايه هاي سيب زميني طلايي شود.
منبع: سيمرغ
-
دوشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷:۴۶ AM
-
۱۱۴۹ بازدید
-
-
چه خبر