بال مرغ اسپايسي کنجدي، يک پيش غذاي عالي و خوشمزه
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - بال مرغ اسپايسي کنجديمواد لازم براي تهيه بال مرغ تند کنجدي
روغن : مقداري براي سرخ کردن
آرد ذرت : ¼ فنجان
نمک و فلفل : به مقدار لازم
بال مرغ : به تعداد
سس سويا : ½ فنجان
سس تند : 2 قاشق غذاخوري
سير خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
زنجبيل : 2 قاشق غذاخوري
شکر قهوه اي : ¼ فنجان
سرکه سيب : ¼ فنجان
کنجد : به مقار لازم
طرز تهيه بال مرغ اسپايسي کنجدي
آرد ذرت، 2 قاشق چايخوري نمک و ¼ قاشق چايخوري فلفل را در يک ظرف با هم مخلوط کرده و درون کيسه پلاستيکي بريزيد.
بال هاي مرغ را درون کيسه پلاستيکي قرار داده و خوب مرغ را آغشته به اين مخلوط کنيد.
بال مرغ را درون روغن فراوان و داغ سرخ کنيد تا برشته شود. اين کار حدود 6 تا 8 دقيقه زمان مي برد.
در ظرف سس سويا، سير، زنجبيل، سرکه سيب، سس تند و ½ قاشق چايخوري فلفل را مخلوط و بجوشانيد.
بعد از حدود 5 دقيقه شکر قهوه اي را اضافه کرده و روي حرارت هم بزنيد تا شکر کاملا حل شود.
بال هاي داغ سرخ شده را درون اين مخلوط بغلطانيد و روي آن دانه هاي کنجد بريزيد.
منبع: سيمرغ
-
دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷:۵۲ AM
-
۱۱۶۰ بازدید
-
-
چه خبر