8 راز پختن يک ميگوي خوش طعم
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - رازهاي مزه دار کردن ميگو
1 -بهترين چاشنيهايي که ميتوانند کنار ميگو قرار بگيرند، سس سير و سس سالسا هستند.
2 - براي کم کردن بوي ميگو ميتوانيد قبل از تفت دادن، آن را به مدت 1 تا 3 دقيقه در آب و نمک بجوشانيد و پس از خشک کردن ميگوها، آنها را در زمان محدودي حرارت دهيد.
3 -سعي کنيد از روغنهاي طعمدار مانند روغن کنجد و روغن زيتون براي تفت دادن ميگو کمک بگيريد.
4 - بعد از پختن ميگو ميتوانيد مقداري آبليمو يا آب نارنج براي ايجاد طعم بهتر به آن اضافه کنيد.
5 -سوخاري کردن ميگو با استفاده از پودر سوخاري هم ميتواند راه مناسبي براي جذابتر کردن طعم و ظاهر آن باشد.
6 -حرارت دادن بيش از اندازه ميگو، باعث سفت شدن بافت آن ميشود.
7 - تفت دادن ميگو با کره، راه ديگري براي بهبود طعم آن است.
8 - جعفري، سبزي مناسبي براي تغيير عطر ميگو محسوب ميشود.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : فسنجان ميگو، يک غذاي خوشمزه براي دوستداران ميگو
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : ميگو کبابي را با اين دستور سريع و بي نقص درست کنيد
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خوراک ميگو اسپايسي، يک خوراک چيني آمريکايي خوشمزه
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه خوراک ميگو
منبع : salamat.ir
-
يکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۴:۴۷:۴۵ PM
-
۶۶۸ بازدید
-
-
چه خبر