غذا شب يلدا امسال را مازندراني درست کنيد، خورش سير و انار
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - خورش سير و انار؛ غذا شب يلدا مازندراني
آماده سازي: 30 دقيقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقيقه
براي 4 نفر
مواد لازم براي تهيه خورش سير و انار، غذا شب يلدا مازندران
پودر موسير : 1 قاشق مرباخوري
پودر سير : 1 قاشق مرباخوري
سير (بزرگ) : 5 حبه
نمک : به ميزان لازم
انار (دان شده) 2پيمانه
رب انار : نصف پيمانه
مرغ : 1 کيلو
پياز (ريز) : 1 عدد
روغن کنجد : 4 قاشق سوپ خوري
زعفران (اختياري) : 1 قاشق مربا خوري
طرز تهيه خورش سير و انار غذا شب يلدا مازندراني
ابتدا مرغ را شسته و چربي هاي اضافي آن را پاک کنيد.
تابه را روي حرارت گذاشته و کمي مرغ را بدون افزودني تفت دهيد و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنيد و پس از 10 دقيقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنيد.
پياز را به صورت خيلي ريز خرد کنيد و آن را به همراه 2 قاشق ديگر روغن داخل تابه ريخته و طلايي کنيد.
سير را شسته و پوست بگيريد و آن را رنده زده يا کاملا له کنيد و پس از سرخ شدن پياز به آن اضافه کنيد.
زير شعله را بسيار ملايم کرده و سير را کمي تفت دهيد.
زردچوبه ،فلفل و نمک را نيز به مواد افزوده و 1 دقيقه تفت دهيد.
زعفران را با نصف پيمانه آب گرم حل کنيد و آن را به رب انار اضافه کنيد و خوب مخلوط کرده و به پياز داغ اضافه کنيد.
مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمي جوشيدن دانه انار را نيز اضافه کنيد و اجازه دهيد خورش 50 دقيقه تا 1 ساعت جا بيفتد.
نکات
_ اگر از رب انار آماده استفاده مي کنيد ميزان آن را 2 برابر کنيد.
_ اين خورش به صورت محلي فاقد زعفران است.
_ بهتر است از رب انار ترش استفاده کنيد.
_ در صورت تمايل به جاي روغن کنجد از روغن زيتون يا روغن مايع استفاده کنيد.
منبع : shahrematlab.com
-
چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹:۱۵ AM
-
۷۶۷ بازدید
-
-
چه خبر