شام شب يلدا، براي پيش غذا کاناپه لبو درست کنيد
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - کاناپه لبو، يک پيش غذاي عالي براي شام شب يلدامواد لازم براي تهيه کاناپه لبو
لبو : 2 عدد
کره : 2 قاشق غذاخوري
پودر زيره سبز : يک چهارم قاشق چايخوري
پنير خامه اي : نصف پيمانه
ليمو ترش : نصف يک ليمو کامل
نمک و فلفل : بهميزان لازم
زعفران : 1 قاشق غذاخوري آبکرده
طرز تهيه کاناپه لبو
ابتدا لبو را شسته و پوست بگيريد و داخل مقداري آب خوب بپزيد تا کاملا نرم شود. لبو پخته شده را به همراه همه مواد داخل مخلوط کن ريخته و خوب بزنيد تا يکدست شود.
پوره را روي نان باگت يا بيسکويت ريخته و براي سرو آماده کنيد.
نکات : در صورت لزوم از مقداري بيشتري پنير خامه اي استفاده کنيد.
در صورت تمايل مي توانيد مقداري جعفري يا گشنيز هم به مواد اضافه کنيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : انار شب يلدا را اينطوري تزيين کنيد !
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شام شب يلدا، مسما انار درست کنيد
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : روشهاي تزئين هندوانه شب يلدا
منبع : sooran.com
-
پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۸:۵۸ AM
-
۱۲۱۱ بازدید
-
-
چه خبر