آخرین اخبار

طرز تهيه لبو با 3 روش مختلف خانگي آشپزي

طرز تهيه لبو با 3 روش مختلف خانگي

  بزرگنمايي:

چه خبر - 3 روش مختلف براي طرز تهيه لبوروش اول براي پخت لبو

ابتدا چغندرها را کاملا بشوييد. سر و ته لبو ها را جدا کرده و درون قابلمه قرار دهيد. آب را درون قابلمه تا جايي بريزيد که يک سوم از لبو ها بيرون از آب قرار بگيرد. درب قابلمه را بگذاريد . حدود 2 ساعت صبر کنيد تا لبو ها کاملا بپزد. در اين مدت به لبو ها سر بزنيد که احيانا آب درون قابلمه تمام نشود. اگر دوست داريد لبو ها شيرين باشند مي توانيد مقدار کمي شکر به لبوها اضافه کنيد. بعد از 2 ساعت يک چنگال را درون لبو فرو کنيد و اگر نرم شده باشد و راحت داخل لبو فرو رود يعني لبوي شما پخته است. لبو ها را از قابلمه خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست و سر و ته آن را جدا کرده وو برش بزنيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : لبو و تزئينات آن براي شب يلدا!

روش دوم پخت لبو

لبو ها بعد از شستن درون فويل آلومينيومي قرار دهيد. سپس چغندرها را درون فر طبقه وسط با دماي 160 تا 180 درجه به مدت 45 دقيقه الي يک ساعت قرار دهيد. بعد از پختن لبو ها را از درون فويل خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست آن را جدا و برش بزنيد.

روش سوم پخت لبو

مانند دو روش قبل چغندرها را بشوييد. بعد از شستن لبو ها را درون سبد بخارپز زودپزتان قرار دهيد. زودپز را تا جايي آب بريزيد که سبد بخارپز بيرون از آن قرار بگيرد. لبو ها را درون سبد بچينيد. اگر دوست داريد که لبو هاي شما شيرين باشند يک قاشق غذا خوري شکر روي لبوها بريزيد سپس درب زودپز را ببنديد. بعد از 40 دقيقه درب زودپز را باز کرده و بعد از سرد شدن پوست لبوها را جدا کنيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه لبوي شکم پر براي شب يلدا


منبع: سيمرغ



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم