ترشي شور خانگي را با اين دستور عالي درست کنيد
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - طرز تهيه ترشي شور خانگي
به نظر من از بين همه ترشيها، شور يه چيز ديگه است اون تردي که کلم و هويج و کرفس دارن وقتي ميان زير دندونت حرف ندارن، اصلا مزه غذاها وقتي همراه شور خورده ميشن چند برابر خوشمزه تر ميشه. پس حالا که پاييزه و کلم و هويجم فراوونن پاشين دست به کار بشين و يه شور خوشمزه خونگي درست کنين.
مواد لازم براي تهيه شور کلم و هويج
گل کلم : 1 کيلو
هويج : 500 گرم
ساقه کرفس : 300 گرم
خيار قلمي : 500 گرم
فلفل سبز : حدود 100 گرم
سير : 2 بوته
ترخون تازه : 200 گرم
سرکه سفيد به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهيه شور با کلم و هويج
_ در ابتدا کلم هارو گل گل از هم جدا کرده و بعد از اينکه خوب شستيمشون روي يه پارچه تميز پهنشون ميکنيم تا کاملا خشک بشن.
_ حالا کرفس و هويج هارو هم شسته حلقه حلقه ميکنيم و ميذاريم تا خشک بشن. حلقه هاي کرفس و هويج نبايد خيلي نازک باشن.
_ ميتونين فلفل سبز هارو خيلي تند يا با تندي کمتر انتخاب کنين و مقداري هم که استفاده ميکنين باز به سليقه خودتون بستگي داره حالا فلفل سبزها و خيارهارو هم ميشورين و ميذارين تا کاملا خشک بشن در صورتي که خيار رو قلمي انتخاب کنين ديگه احتياجي به خورد کردنشون نيست و ميتونين درسته داخل شور ازش استفاده کنين.
_ در نهايت ترخون رو هم ميشوريم و ميذاريم خشک بشه در صورتي که کمي از برگ هاي تازه کرفس هم داخل شورمون استفاده کنيم شور ما خوش طعم تر و خوش عطر تر ميشه. احتياجي نيست تا ترخون و برگ کرفس رو خورد کنيم.
_ حالا بايد شور آب رو آماده کنيم با توجه به مقدار مواد و سايز دبه هايي که در نظر گرفتيم بايد شور آب تهيه کنيم. کافيه به ازاي هر ليوان آب يک قاشق غذاخوري سر پر نمک داخل قابلمه بريزيم و بعد بذاريم تا آب بجوش بياد.
_ وقتي آب جوش اومد سرکه سفيد رو اضافه ميکنيم. به ازاي هر چهار ليوان آب نصف ليوان سرکه سفيد کافيه. حالا شعله گاز رو خاموش کرده و اجازه ميديم تا حدود يک ربع زمان بگذره تا شور آب از حرارت اوليه بيوفته.
_ حالا دبه هاي تميز و خشک خودمون رو انتخاب ميکنيم و صيفي جات و سبزيجاتمون رو داخلشون ميچينيم يادتون نره تا سير رو هم داخل دبه ها بذارين براي طعم دهي بهتر ميتونين سير و فلفل رو از وسط نصف کنين.
_ يه نکته خيلي مهم براي کپک نزدن شور که بايد بهش توجه کنين اينه که هم ظرف و هم مواد بايد کاملا خشک و تميز باشن.
_ حالا دبه رو با شور آب پرميکنيم تا خوب روي مواد رو بگيره و بعد در دبه رو محکم ميبنديم و براي مدت يه روز داخل محيط آشپزخونه ميذاريمش. بعد از يه روز در دبه رو باز ميکينم و اگه باز به شور آب احتياج بود داخل دبه ها ميريزيم و بعد دبه هارو يه جاي خنک ميذاريم.
_ بعد از دو هفته شور خوشمزه و ترد ما حاضره و ميتونيم نوش جونش کنيم.
منبع : 2nafare.com
-
چهارشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱:۵۷:۱۳ PM
-
۱۰۵۵ بازدید
-
-
چه خبر