دو روش سرخ کردن بادمجان با کمترين مقدار روغن
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - چه کنيم بادمجان هنگام سرخ شدن روغن کمتري استفاده کند؟
بادمجان خوراکي مطبوع و خوشمزهاي است. بادمجان سرخ شده با اينکه مثل اسفنج، روغن به خود جذب ميکند همراه با نان ميتواند خوشمزه ترين وعده غذايي باشد، اما در ادامه براي سالمتر بودن نحوه پخت اين غذا به دو روش اشاره ميکنيم:
روش اول سرخ کردن بادمجان با کمترين مقدار روغن
ابتدا در يک قابلمه آب بريزيد و بگذاريد به جوش بيايد، کمي روغن و نمک به آن اضافه کنيد (مثل ماکاروني) سپس بادمجانها را داخل آب جوش بريزيد و بعد از پنج دقيقه آبکش کنيد و در نهايت بادمجانها را سرخ کنيد.
روش دوم سرخ کردن بادمجان با کمترين مقدار روغن
بادمجان را پوست بگيريد و برش بزنيد. سپس در ماهيتابه بچينيد و کمي نمک روي آنها بپاشيد و حدود نصف استکان آب به آن اضافه کنيد. در صورتي که بادمجان ها نازک برش داده شده مقدار آب کمتري بريزيد، در ماهيتابه را بگذاريد تا با حرارت ملايم بپزد. زماني که آب به خورد بادمجان رفت و بادمجان نرم شد ، يکي دو قاشق روغن و اندکي زردچوبه به آن اضافه کنيد و بگذاريد سرخ شود.
منبع : khorasannews.com
-
يکشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱:۲۲:۳۶ PM
-
۸۹۳ بازدید
-
-
چه خبر