آخرین اخبار

سوفله سيب و پنير چدار، يک پيش غذاي خوش طعم و آسان پاييزي + فيلم آشپزي

سوفله سيب و پنير چدار، يک پيش غذاي خوش طعم و آسان پاييزي + فيلم

  بزرگنمايي:

چه خبر - سوفله سيب و پنير چدار، پيش غذاي پاييزيمواد لازم براي تفت دادن سيب ها

غذاخوري کره : 1 قاشق
سيب پوست کنده، خرد شده : 1 عدد
شکر سفيد : 1 قاشق غذا خوري

مواد لازم براي خمير سوفله

کره : 2 قاشق غذاخوري
آرد همه منظوره : 2 قاشق غذاخوري
شير 2٪ چربي : 1 فنجان
نمک : 1/2 قاشق چاي خوري
فلفل سياه : 1 فنجان
شکر : 1 فنجان
تخم مرغ : 2 عدد جدا شده
پنير چدار رنده شده : 1 فنجان

طرز تهيه سوفله سيب و پنير چدار

يک تابه بزرگ را روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد تا ذوب شود. سيب هاي خرد شده را اضافه کرده و تفت دهيد.
بعد از حدود 1 دقيقه تفت دادن شکر را اضافه کرده و مجدد سيب ها را تا جايي تفت دهيد که ماملا نرم، کاراملي و قهوه اي شوند.
سيب هاي کاراملي شده را روي يک صفحه بزرگ پهن کنيد تا خنک شوند.
داخل قالب هاي سوفله را کمي چرب کنيد.
درون يک تابه بزرگ 2 قاشق غذاخوري کرده را ذوب کنيد و آرد را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنيد.
شعله گاز را روي حرارت متوسط قرار داده و هم بزنيد تا آرد و کره ذوب شده کاملا مخلوط شوند.
شعله را خاموش کرده و کمي صبر کنيد تا مخلوط خنک شود.
فنجان شير را اضافه کرده و مجدد شروع به هم زدن کنيد.
زير تابه را روشن کرده و با حرارت ملايم شروع به هم زدن کنيد تا اين مخلوط کمي سفت شود.
بعد از سفت شدن مجدد زير گاز را خاموش کنيد.
اين مخلوط را در يک کاسه بزرگ ريخته و نمک، فلفل، دو زرده تخم مرغ و پنير چدار رنده شده را اضافه و کامل مخلوط کنيد.
در ظرف جداگانه اي دو سفيده تخم مرغ را انقدر هم بزنيد تا بافتي پفکي و سفيد رنگ پيدا کند.
سفيده تخم مرغ را به مخلوط قبلي اضافه کرده و به آرامي مخلوط کنيد.
براي اين که سوفله شما به خوبي پف کند بايد به آرامي و از سمت وسط به بيرون مخلوط هم بزنيد.
سيب هاي کاراملي را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن درون قالب هاي سوفله بريزيد.
اين سوفله ها را براي 22 دقيقه درون فر با دماي 400 درجخ فارنهايت و در طبقه وسط قرار دهيد.
بعد از کمي سرد شدن مي توانيد سوفله را سرو کنيد.


منبع: سيمرغ



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم