آخرین اخبار

4 روش پخت ماهي که کدبانوها بايد بدانند!! آشپزي

4 روش پخت ماهي که کدبانوها بايد بدانند!!

  بزرگنمايي:

چه خبر - روشهاي پخت ماهيسوخاري کردن

واقعيت اين است که بيشتر مردم،‌ طعم غذاهاي سوخاري را دوست دارند و حتي بسياري از افرادي که علاقه‌اي به خوردن ماهي ندارند،‌ بدشان نمي‌آيد گاهي ماهي سوخاري را در برنامه غذايي خود داشته باشند. براي سالم و مغذي‌تر شدن ماهي سوخاري،‌ مي‌توانيد گوشت را حدود نيم ساعت پيش از سرخ کردن، در ترکيبي از آب ليمو، نمک،‌ پودر فلفل سياه و پودر سير بخوابانيد.

تنوري کردن

بهترين راه طبخ ماهي تنوري در خانه، استفاده از فر است. براي طبخ ماهي تنوري،‌ مي‌توانيد از ماهي‌هاي بزرگ و درسته هم استفاده کنيد و نيازي به فيله کردن ماهي‌ها نيست. در اين روش، ابتدا داخل شکم يا گوشت ماهي را با مقداري نمک و کمي دانه انار يا پودر ليمو عماني طعم‌دار کنيد، سپس روي پوست ماهي چند برش عميق بزنيد و تمام پوست و داخل برش‌ها را با رب انار بپوشانيد. حالا ماهي را خوب داخل فويل آلومينيمي بپيچيد و آن را بعد از قرار دادن در يک سيني يا تابه نازک، داخل طبقه وسط فر بگذاريد. فر شما بايد از قبل کاملا گرم شده و حداقل حدود 120 درجه سانتي‌گراد حرارت داشته باشد. مدت زمان پخت هم به اندازه ماهي بستگي دارد.

آبپز کردن

تعجب نکنيد؛ براي تهيه ماهي با اين روش، قرار نيست که ماهي‌ها را داخل آب بيندازيد. فقط کافي است يک ظرف گود مانند قابلمه را تا نيمه با آب پر کنيد. سپس تکه‌هاي ماهي که فقط با کمي نمک طعم‌دار شده‌اند، داخل فويل آلومينيومي ضخيمي بپيچيد و در نهايت هم فويل‌هاي حاوي ماهي را بعد از جوش آمدن آب، داخل ظرف بريزيد.

بخارپز کردن

ماهي بخارپز بيشتر براي طرفداران سبزيجات که عاشق طعم‌هاي طبيعي هستند، مناسب است. براي تهيه اين ماهي، نيازي به استفاده از روغن نيست. گوشت ماهي در روش بخارپز کردن، عطر و طعم سبزي‌هاي مختلف را به خود مي‌گيرد و فقط افزودن کمي نمک و فلفل سياه قبل از پخت به آن‌ کافي است. در اين روش، ابتدا بايد کف تابه را با مقداري سيب‌زميني حلقه شده بپوشانيد.


منبع : khorasannews.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم