ترشي ليمو ترش، يک ترشي مفيد براي سرماخوردگي
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي تهيه ترشي ليمو ترش
ليمو ترش
فلفل تند
نمک
سبزي معطر
آبليمو
طرز تهيه ترشي ليمو ترش
ليموها را از وسط نصف کرده و تو نمک و توي نمک مي زنيم.
برش هاي ليمو آغشته به نمک را درون شيشه لايه لايه مي چينيم.
بين ليمو ها فلفل و سبزي معطر قرار مي دهيم.
روي ليمو ها آبليمو مي ريزيم تا شيشه پر شود و بعد از يک روز در شيشه ها را مي بنديم.
بعد از 2 يا 3 ماه که ليمو ها نرم شدند ترشي آماده خوردن است.
در طول اين مدت هر چند روز يک بار در شيشه ها را باز کنيد که اگر آبليمو پايين رفته باشد کمي آبليمو به آن اضافه کنيد.
نکته : دقت کنيد بعد از هر بار باز کردن درب شيشه را محکم ببنديد تا کپک نزند.
منبع: سيمرغ
-
جمعه ۷ مهر ۱۳۹۶ - ۲:۳۱:۰۵ PM
-
۷۸۳ بازدید
-
-
چه خبر