ساندويچ مرغ و پنير، يک ناهار عالي براي مادراني که دانش آموز دارند
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - ساندويچ مرغ و پنيرمواد لازم براي ساندويچ مرغ و پنير
سينه مرغ پخته شده : 1 عدد ريش ريش شده
قارچ : خرد شده : 5 عدد متوسط
فلفل دلمه خرد شده : 1 عدد
پياز خلالي : 1 عدد بزرگ
پنير پيتزا : 200 گرم
سس مايونز : 1 قاشق غذاخوري
آب مرغ : 1 فنجان
نمک، زردچوبه، ادويه، روغن : به مقدار لازم

طرز تهيه ساندويچ مرغ و پنير
ابتدا پيازهاي خلالي را تفت دهيد.
پيازها که کمي سبک شد ادويه، نمک و زردچوبه را اضافه کنيد.
فلفل دلمه اي را اضافه و تفت دهيد.
بعد از تفت خوردن فلفل دلمه اي، قارچ را اضافه کرده و کمي تفت دهيد.
بعد از تغيير رنگ قارچ ها پنير پيتزا را اضافه کرده و صبر کنيد تا پنير پيتزا آب شود.
سس مايونز و آب مرغ را اضافه کرده و هم بزنيد. کمي صبر کنيد تا آب مرغ بخار شود.
منبع: سيمرغ
-
دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۶ - ۲:۳۲:۰۷ PM
-
۱۰۳۸ بازدید
-

-
چه خبر