دلمه کدو ايتاليايي، يک پيش غذاي 10 دقيقه اي با مايکروفر
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر -
يک دستور ساده و مقوي براي گياهخواراني که با تخممرغ و لبنيات مشکلي ندارند. اين خوراک ميتواند در کنار انواع غذاهاي گوشتي قرار بگيرد يا با اضافه کردن مرغ يا ماهي پخته و گريل شده تبديل به يک غذاي اصلي شود.
دلمه کدو ايتاليايي با مايکروفر
مواد لازم براي : 2 نفر
اسفناج : (ساطوري) 100 گرم
بيسکويت کراکر : (خرد شده) 1 عدد
پنير موزارلاي : (رنده شده) 100 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
روغن مايع : 2 قاشق غذاخوري
سير : (رنده شده) 3 حبه
شير : 4 قاشق غذاخوري
فلفل سياه : به ميزان لازم
نمک : به ميزان لازم
کدو سبز : (نصف کرده) 4 عدد
کره : 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه دلمه کدو ايتاليايي با مايکروفر
سير رنده شده را با يک قاشق غذاخوري روغن در يک ظرف کوچک گرد با درپوش به مدت 30 ثانيه با توان 900 وات تفت دهيد.
سپس روغن باقيمانده و اسفناج را اضافه کرده و 3 دقيقه با توان 600 وات تفت دهيد. در بين پخت يکبار آن را هم زده و نمک و فلفل بزنيد.
کدوها را با پوست نصف کرده و داخل آنها را تا آنجاکه ممکن است خالي کنيد.
بعد از سرد شدن مايه اسفناج پنير را با آن مخلوط کنيد و داخل کدوها بريزيد.
کدوها را داخل يک بشقاب مناسب بچينيد.
تخممرغ را هم زده و با شير و کمي نمک و فلفل مخلوط کنيد و روي مواد داخل کدو بريزيد.
بيسکويت خرد شده را با کره مخلوط کره و روي مواد بدهيد.
دلمهها را به مدت 6 دقيقه با روش پخت ترکيبي co4با توان 360 وات و دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد تا روي آن برشته شود.
نکات ضروري :
در مرحله آخر ظرف را کمي چرب کنيد.
کدوها را قبل پر کردن کمي نمک پاشيده و با روغن مايع چرب کنيد.
قبل از مخلوط کردن اسفناج با پنير در صورت آبدار بودن آن را بچلانيد تا آبش گرفته شود.
منبع : mysolardom.goldiran.ir
-
دوشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۲:۰۶:۴۰ PM
-
۵۶۵ بازدید
-
-
چه خبر