اشترودل تن ماهي، يک پيش غذاي خوشمزه مايکروويوي
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - اشترودل تن ماهيمواد لازم براي تهيه اشترودل تن ماهي براي 3 نفر
آرد گندم : 450 گرم
پنير موزارلاي : 250 گرم
پياز : 2 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
تن ماهي : 3 عدد
خمير مايه : 2 قاشق چايخوري
روغن مايع : 100 گرم
زرشک : 2 قاشق غذاخوري
شکر : 2 قاشق سوپخوري
شير : 125 سي سي
فلفل سياه : به ميزان لازم
قارچ : 400 گرم
نمک : به ميزان لازم
طرز تهيه اشترودل تن ماهي
ابتدا شير را در مايکروويو 600 وات 1 دقيقه زمان دهيد تا کمي گرم شود.
سپس خمير مايه را با شير ولرم و يک قاشق سوپخوري شکر مخلوط کنيد و بگذاريد تا عمل بيايد.
روغن مايع و تخممرغ را با هم ترکيب نموده، آرد را کم کم اضافه نماييد تا خمير درست شود.
خمير را مقداري ورز بدهيد، روي آن را به روغن مايع آغشته کنيد و درظرف قرار دهيد؛ درظرف را با دستمال حولهاي بپوشانيد تا حجم خمير دو برابر شود.
روي ميز را آرد بپاشيد. خمير را با وردنه، به قطر نيم سانتيمتر باز کنيد و به صورت مستطيل 10 در20 درآوريد.
آماده کردن مواد داخل اشترودل
پياز رنده شده را به همراه 2 قاشق غذاخوري روغن در مايکروويو 900 وات 3 دقيقه زمان دهيد تا تفت بخورد، سپس تن ماهي، قارچ، زرشک، نمک و فلفل سياه را اضافه کرده و هم زده و مجدد 2 دقيقه زمان دهيد.
مواد گوشتي پخته شده را روي خمير پهن کنيد و سطح آن را با پنير موتزارلا رنده شده بپوشانيد.
بعد روي مواد را با يک لايه ديگر خمير بپوشانيد.
در آخر روي خمير دوم را با کارد چند چاک موازي دهيد و روي آن را با روغن مايع چرب کنيد.
خمير آماده را در کانوکشن 180 درجه سانتيگراد، روي پايه بلند، به مدت مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.
کانوکشن يا پخت نوري : استفاده از اين پخت به ما امکان اين را مي دهد تا غذاهايي سالم تر و لذيذ تر بپزيم. حفظ طعم اصلي، خشک نشدن و حفظ ويتامين ها و مواد مغذي غذا از مزيت هاي اصلي پخت نوري است.
منبع : mysolardom.goldiran.ir
-
چهارشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۵:۰۵:۳۲ PM
-
۱۴۷۸ بازدید
-
-
چه خبر