با اين ترفندها آشپزي و خانه داري راحت تر مي شود
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - فوت و فن هاي به درد بخور براي آشپزي
_ اگر هنگام گذاشتن هويج در يخچال سر آن را ببريد؛ مدت بيشتري تازه مي ماند و پلاسيده نمي شود.
_ خش هاي ظرف هاي شيشه اي را مي توانيد با خمير دندان صيقل داده و محو کنيد.
_ اگر آب گوشت را قبل از پخت بگيريد، هنگام پختن (به خصوص به شيوه بيفتک) کمتر سفت مي شود. همچنين اگر روي گوشت مخلوط سرکه و روغن زيتون بماليد و به مدت 2 ساعت داخل يخچال بگذاريد، بهتر ترد مي شود.
_ اگر مي خواهيد طعم گوجه فرنگي در حين پخت حفظ شود، يک دوم قاشق چايخوري شکر به آن اضافه کنيد.
_ گذاشتن مقداري جوش شيرين در يخچال باعث مي شود که بوي بد آن از بين برود.
_ اگر مي خواهيد زمان نگهداري موز بيشتر شود، بايد آن را در ورق آلومينيومي پيچيده و در يخچال بگذاريد.
_ اگر مي خواهيد مغز گردو سالم خارج شود، آن را 12 ساعت در آب نمک خيس کنيد. سپس بشکنيد.
منبع : مجله سرآشپز
-
جمعه ۱۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۴:۰۵:۵۶ PM
-
۴۷۹ بازدید
-
-
چه خبر