نان شکم پر اسفناجي، يک شام خوشمزه و سريع +فيلم
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - نان شکم پر اسفناجيمواد لازم براي تهيه نان شکم پر اسفناجي
کره : مقداري براي چرب کردن ظرف
روغن زيتون : 2 قاشق غذاخوري
قارچ خرد شده : به مقدار لازم
12 تکه نان پوک croissants ( يک نوع نان فرانسوي که بافت پوکي دارد )
اسفناج خرد شده : به مقدار دلخواه
پنير گروئو Gruyère ( يک نوع پنير زرد و سفت هلندي ) رنده شده : به مقدار لازم
تخم مرغ : 8 عدد
شير : 2 سي سي
نمک و فلفل به ميزان لازم
نکته : به جاي پنير گروئو مي توانيد از پنير پارمزان استفاده کنيد.
نان croissants
طرز تهيه نان شکم پر اسفناجي
قارچ هاي خرد شده را با يک قاشق روغن تفت دهيد تا قهوه اي شوند ( حدود 6 الي 8 دقيقه )
کف ظرف را با مقداري کرده چرب کنيد.
نان هاي کراوسيان را به بخش تقسيم کرده و آن ها را کف ظرف بچينيد.
نان ها را ابتدا با پنير، سپس با اسفناج و قارچ پر کنيد.
تخم مرغ، شير، نمک و فلفل را کاملا مخلوط کرده و روي نان هاي چيده شده در طرف بريزيد.
باقيمانده پنير را روي نان ها ريخته و روي طرف با فويل آلومينيومي بپوشانيد.
ظرف را براي مدت 3 دقيقه درون فر با دماي 375 درجه قرار دهيد.
نان شکم پر اسفناجي
منبع: سيمرغ
-
چهارشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۳:۰۶:۳۰ PM
-
۲۶۰۸ بازدید
-
-
چه خبر