نان شکم پر اسفناجي، يک شام خوشمزه و سريع +فيلم
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - نان شکم پر اسفناجيمواد لازم براي تهيه نان شکم پر اسفناجي
کره : مقداري براي چرب کردن ظرف
روغن زيتون : 2 قاشق غذاخوري
قارچ خرد شده : به مقدار لازم
12 تکه نان پوک croissants ( يک نوع نان فرانسوي که بافت پوکي دارد )
اسفناج خرد شده : به مقدار دلخواه
پنير گروئو Gruyère ( يک نوع پنير زرد و سفت هلندي ) رنده شده : به مقدار لازم
تخم مرغ : 8 عدد
شير : 2 سي سي
نمک و فلفل به ميزان لازم
نکته : به جاي پنير گروئو مي توانيد از پنير پارمزان استفاده کنيد.
نان croissants
![نان croissants نان croissants]()

طرز تهيه نان شکم پر اسفناجي
قارچ هاي خرد شده را با يک قاشق روغن تفت دهيد تا قهوه اي شوند ( حدود 6 الي 8 دقيقه )
کف ظرف را با مقداري کرده چرب کنيد.
نان هاي کراوسيان را به بخش تقسيم کرده و آن ها را کف ظرف بچينيد.
نان ها را ابتدا با پنير، سپس با اسفناج و قارچ پر کنيد.
تخم مرغ، شير، نمک و فلفل را کاملا مخلوط کرده و روي نان هاي چيده شده در طرف بريزيد.
باقيمانده پنير را روي نان ها ريخته و روي طرف با فويل آلومينيومي بپوشانيد.
ظرف را براي مدت 3 دقيقه درون فر با دماي 375 درجه قرار دهيد.
نان شکم پر اسفناجي
![نان شکم پر اسفناجي نان شکم پر اسفناجي]()

منبع: سيمرغ
-
چهارشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۳:۰۶:۳۰ PM
-
۲۶۲۱ بازدید
-

-
چه خبر