پاستا اسفناج و پنير چدار، يک شام تابستاني نيم ساعته
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي پاستا اسفناج و پنير چدار
پاستا صدفي : يک بسته
کره : 1 قاشق غذاخوري
آرد : 2 قاشق غذاخوري
شير : يک و يک چهارم سي سي
سس خردل : 1 قاشق غذاخوري
جوز هندي : 1/8 قاشق چايخوري
فلفل : به مقدار کم
پنير چدار رنده شده : 1 و ½ فنجان
اسفناج خرد شده ريز : 1 دسته
طرز تهيه پاستا اسفناج و سس چدار
پاستا را طبق معمول آبکشي کنيد.
تابه را روي حرارت متوسط قرار داده و کره را آب کنيد.
اسفناج را کمي تفت دهيد.
آرد را اضافه کنيد و به مدت 2 دقيقه هم بزنيد.
شير را به آرامي اضافه کنيد و هم بزنيد تا حالت خميري شود.
سس خردل، پاستا آبکشي شده، نمک، فلفل را با هم مخلوط کنيد.سپس مخلوط آرد و شير را اضافه کنيد.
کف ظرف را کمي چرب کرده و اين مخلوط را داخل ظرف بريزيد.
پنير چدار را روي اين مخلوط ريخته و براي 4 دقيقه درون فر مايکروويو قرار دهيد تا طلايي شود.
منبع: سيمرغ
-
دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۳:۰۲:۲۲ PM
-
۶۴۵ بازدید
-
-
چه خبر