بزرگنمايي:
چه خبر - 8 راز پختن گوشت گوساله
1 - اگر ميخواهيد گوشت گوساله را در مدت کوتاهي بپزيد، بهتر است تابه را چرب و کاملا داغ کنيد. سپس گوشتها را داخل تابه داغ بيندازيد و اجازه ندهيد تکههاي گوشت آب بيندازند. در اين صورت، شانس نرم شدن گوشت بيشتر خواهد شد.
2 - براي تهيه ساندويچ گوشت گوساله ميتوانيد ابتدا گوشت گوساله را بپزيد و سپس آن را ريشريش و سرخ کنيد. به اين ترتيب، مطمئن خواهيد بود گوشت ساندويچ شما کاملا پخته است.
3 - براي پختن سريعتر گوشت گوساله براي ساندويچ بايد تکههاي گوشت را به ورقههاي بسيار نازک تقسيم و ورقههاي گوشت را با سير تازه، آب پياز و فلفل سياه براي حدود 2 ساعت طعمدار کنيد.
4 - اگر قصد داريد اين ساندويچ را به پيکنيک ببريد، بهتر است از افزودن ادويهها و سبزيجات بسيار بودار مانند سير و پياز، پودر سير و سس سير به آن خودداري کنيد.
5 - حواستان باشد قبل از قرار دادن سبزيجات رندهشده داخل ساندويچ گوشت گوساله، حتما آب آنها را با کمک يک دستمال نخي بهخوبي بگيريد تا ساندويچهاي شما آب نيندازند.
6 - اگر قرار است ساندويچ شما بيش از نصف روز در يخچال بماند، پيازچه و ترب را از دستور تهيه آن حذف کنيد و بهجاي آنها از جعفري و برگ کرفس، کمک بگيريد.
7 - اگر علاقهاي به شيرين شدن طعم سس اين ساندويچ نداريد، ميتوانيد شکر قهوهاي را از دستور تهيه سس آن حذف کنيد.
8 - اگر قرار است ساندويچها را بيش از 3 يا 4 ساعت داخل يخچال بگذاريد، بهتر است نان آنها را به سس مايونز آغشته نکنيد و سس را قبل از سرو به نان ساندويچها بزنيد.
مواد لازم براي تهيه ساندويچ گوشت گوساله
گوشت گوساله ورقه شده : 450 گرم
روغن کانولا : 1 قاشق چايخوري
سس مايونز : 6 قاشق غذاخوري
پودر سير : 1 قاشق چايخوري
آبليموي تازه : 3 قاشق غذاخوري
شکر قهوه اي : 4 قاشق چايخوري
فلفل سياه : 1/2 قاشق چايخوري
نان باگت بزرگ : 4 عدد
هويج کوچک رنده شده : 2 عدد
خيار کوچک رنده شده :1 عدد
ترب رنده شده : 1/2ليوان
پيازچه خرد شده : 3 شاخه
گشنيز ساطوري شده : 1/3 ليوان
طرز تهيه ساندويچ گوشت کوساله
ابتدا در ظرف گودي، پودر سير، آبليمو، شکر قهوهاي و فلفل را با هم مخلوط کنيد تا دانههاي شکر به خوبي حل شوند.
حالا ورقههاي نازک گوشت گوساله که به صورت استيکي برش خوردهاند را در ظرفي با روغن مخلوط کنيد.
حدود 10 دقيقه هر طرف گوشتها را با دماي متوسط حرارت دهيد تا گوشت نازک گوساله پخته شود.
گوشتهاي پخته را در سسي که تهيه کردهايد، قرار دهيد و بعد از بستن در ظرف گوشت، آن را حداقل 15 دقيقه و حداکثر 8 ساعت داخل يخچال بگذاريد.
بعد از خنک و طعمدار شدن گوشت، پيچيدن ساندويچ را آغاز کنيد.
به اين ترتيب که ابتدا نانها را به 3 قسمت مساوي تقسيم کنيد.
سس مايونز را روي يک طرف خمير نانها بزنيد.
تکههاي گوشت را 6 قسمت کنيد و روي 6 ساندويچ قرار دهيد. حالا به ترتيب، سبزيجات رندهشده شامل هويج، خيار، ترب، گشنيز و پيازچه را روي گوشتها بچينيد.
منبع : salamat.ir