پياز شکم پر سوخاري، پيش غذاي آسان و خوشمزه تابستاني + فيلم آموزشي
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - پياز شکم پر سوخاريمواد لازم براي پياز شکم پر سوخاري
گوشت چرخ کرده : 450 گرم
نمک : 1 قاشق سوپ اخوري
فلفل : نصف قاشق سوپ خوري
پودر پياز : 1 قاشق سوپ خوري
پياز : 2 عدد بزرگ
پنير چدار : به مقدار لازم
آرد سفيد، پودر سوخاري درشت : به مقدار لازم
تخم مرغ : 4 عدد
روغن براي سرخ کردن
طرز تهيه پياز شکم پر سوخاري
نمک، فلفل و پودر پياز را با گوشت چرخ کرد کامل مخلوط کنيد.
پياز را کامل پوس کنده و حلقه حلقه کنيد.
مقداري از گوشت را درون حلقه پياز قرار داده و مقداري آن را گود کنيد.
يک برش کوچک از پنير چدار را درون آن قرار داده و مجدد گوشت را روي آن قرار داده و صاف کنيد.
تخم مرغ ها را درون کاسه اي کامل هم بزنيد.
پياز پر شده با گوشت را ابتدا درون آرد سفيد، سپس درون تخم مرغ، سپس درون آرد سوخاري، مجدد درون تخم مرغ و در آخر براي بار دوم درون آرد سوخاري قرار داده و درون روغن سرخ کنيد.
بعد از سرخ شدن پيازها را درون دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود.
منبع: سيمرغ
-
چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۲:۳۷:۳۶ PM
-
۱۳۳۷ بازدید
-
-
چه خبر