آخرین اخبار

چند تکنيک مهم آشپزي که هر کدبانويي بايد بداند آشپزي

چند تکنيک مهم آشپزي که هر کدبانويي بايد بداند

  بزرگنمايي:

چه خبر -

نکات ضروري در آشپزي که هر خانمي بايد بداند

_ اگر خانه شما از بوي غذا پر شده و باعث ناراحتي خانواده مي شود، از دود خاکشير استفاده کنيد و يا با دود کردن دارچين مي توانيد کاملاً بوي غذا را از بين ببريد در ضمن دود اسفند باعث ضد عفوني کردن محيط هم مي شود.

_ براي اينکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استيل بجوشانيد. روي ظرف رب کمي روغن آب شده بريزيد تا ديگر کپک نزند.

_ براي اينکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود مي توانيد چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بريزيد.

_ هميشه در نظر داشته باشيد که نبايد هرگز روي زود پزي که تازه خاموش کرده ايد آب بريزيد، زيرا هم خطرناک است و هم اينکار باعث مي شود، زودپز شما تبديل به ديرپز شود و ديگر زودپز شما غذا را زود نپزد.

_ کافي است چند دانه گوش ماهي را در کتري يا سماور قرار دهيد، تا آهک موجود در آب را جذب کند.

_ براي جلوگيري از سياه شدن ظروف آلومينيومي هنگام پختن حبوبات داخل قابلمه چند قطره سرکه يا آبليمو اضافه کنيد، با اينکار هم ظرف شما سفيد مي ماند و هم طعم حبوبات بهتر مي شود. ظروف آلومينيومي منشاء بروز ام اس هستند بهتر است آنها را استفاده نکنيد!

_ براي اينکه کوفته هاي شما در آب از هم نپاشد و اصطلاحا وا نرود، قدري آرد و تخم مرغ به آن بيفزائيد و حرارت آتش را زياد کنيد.

_ اگر فلفل بيش از اندازه به غذايتان زده ايد و خيلي تند شده است چند دقيقه قبل از آنکه غذا را از روي حرارت برداريد آب يک عدد ليمو ترش تازه را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد، تندي غذا از بين خواهد رفت.

_ براي بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشني تمر هندي مخلوط با آب استفاده کنيد.

_ براي اينکه برنج شما سفيد شود مي توانيد چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج در حال جوش بريزيد.

_ اگر برنج شما بيش از حد معمول جوش خورده بود، ميتوانيد 2-3 قاشق غذاخوري آبليمو به آن اضافه کنيد تا برنج شما خراب نشود.

_ براي اينکه شويد پلوي شما خوشمزه تر شود ميتوانيد از ادويه مخصوص پلو که سبز رنگ است و (در عطاري ها موجود مي باشد) استفاده کنيد. بعد از آبکش کردن برنج کمي ادويه لابه لاي برنج بپاشيد.



منبع : ارسالي کاربر



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم