سوپ ذرت تابستاني، يک شام سبک و کم کالري
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - سوپ ذرت و کدو تابستان طلاييمواد لازم براي تهيه سوپ ذرت تابستاني
روغن زيتون خالص : 1 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط خرد شده : 2 عدد
کدوي زرد متوسط خرد شده (در حدود 500 گرم) : 2 عدد
آويش تازه : 3 قاشق چايخوري
عصاره مرغ يا عصاره سبزيجات کم نمک : يک قوطي (395 ميلي ليتر)
نمک : ¼ قاشق چايخوري
دانه ذرت تازه : 1 پيمانه
آبليموي تازه : 1 قاشق چايخوري
پنير فتاي خرد شده : ¼ پيمانه
طرز تهيه سوپ ذرت تابستاني
روغن را در ظرف بزرگي روي حرارت متوسط گرم کرده پياز را اضافه کرده به مدت 1 دقيقه هم مي زنيم.
سپس کدو و 1 قاشق چايخوري از آويشن را اضافه کرده 3 تا 5 دقيقه حرارت مي دهيم گه گاه هم مي زنيم تا کدوها نرم شوند.
عصاره مرغ و نمک را اضافه کرده حرارت مي دهيم تا به جوش آيد به مدت 5 دقيقه تا کدوها نرم شده و کاملا شفاف شوند.
مواد را داخل مخلوط کن ريخته به صورت پوره يکنواخت در مي آوريم.(هنگام ريختن مايع داغ داخل مخلوط کن احتياط کنيد).
سوپ را به قابلمه برگردانده و سپس ذرت را اضافه کرده آن را روي حرارت متوسط بگذاريد به مدت 3 تا 5 دقيقه تا به جوش آمده و ذرتها بپزند .
سپس از روي حرارت برداشته آب ليمو را اضافه کنيد.
بعد از خنک شدن داخل ظرف سرو ريخته با آويشن و پنير فتا تزئين کنيد.
منبع: سيمرغ
-
جمعه ۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵:۵۵ PM
-
۱۱۶۱ بازدید
-
-
چه خبر