بادمجان سوخاري فيليپيني يک پيش غذاي سريع و خوشمزه
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - بادمجان سوخاري فيليپينى مواد لازم براي بادمجان سوخاري فيليپيني
بادمجان کوچک و قلمي : 2 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
ارد سوخاري : مقداري
نمک فلفل
پودر پياز و سير
طرز تهيه بادمجان سوخاري فيليپيني
بادمجانها رو کباب کنيد و پوستشون رو بگيريد.
بادمجانها رو با کفگير با گوشت کوب کمي بکوبيد يک ذره نه زياد که له بشن فقط پهن بشن کافي هست.
سپس بهشون نمک و فلفل وخيلي کم پودر سيرو پياز بزنيد.
تخم مرغ هارو هم بزنيد و پودر سير و پياز رو اضافه کنيد بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنيد، و بعد در ارد سوخاري و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاري بغلتانيد و بعد سرخشون کنيد...
يک خوبي که اين غذا داره اين هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نميکنه نوش جان .
منبع: سيمرغ
-
جمعه ۹ تير ۱۳۹۶ - ۳:۱۷:۱۳ PM
-
۹۱۳ بازدید
-
-
چه خبر