چگونه از سبزيجات خوش طعم و خوشبو در آشپزي استفاده کنيم؟
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - از سبزيجات چگونه در آشپزي استفاده کنيم؟ريحان
پخت : از ريحان براي سرخ کردني ها، غذاهاي ايتاليايي، سس پستو و همچنين به عنوان چاشني استفاده مي شود.
بهترين روغن براي استفاده : روغن زيتون ،کنجد،هسته انگور
طعم هاي مکمل : گوجه فرنگي، پونه کوهي، رازيانه وآويشن
شويد
پخت : آبگوشت،خورشت، طعم دادن به خامه وپنيرمحلي،سالاد سبزيجات وخيارشور
بهترين روغن براي استفاده : روغن کانولا، روغن زيتون
طعم دهنده هاي مکمل : خردل، فلفل، ميخک،زنجبيل،پيازچه، جوز هندي ، جعفري
نعناع
موارد استفاده : رويه کيک ،ژله،پاي
بهترين روغن براي استفاده : روغن کانولا ،گردو، نارگيل، گلرنگ
طعم دهنده هاي مکمل : زنجبيل، فلفل قرمز، زيره، بابونه
رزماري
پخت : سس گوجه فرنگي، پيتزا
بهترين روغن : روغن کانولا،روغن گلرنگ
طعم دهنده هاي مکمل : فلفل،برگ بو،پونه کوهي، مرزنجوش، رازيانه، ريحان
منبع : khorasannews.com
-
پنجشنبه ۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۷:۱۰ PM
-
۶۳۳ بازدید
-

-
چه خبر