پاستل گوشت و پنير، يک غذاي برزيلي خوش طعم
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - پاستل گوشت و پنير
روکش ترد و مواد مياني خامه اي گوشتي اين پيش غذاي خاص برزيکلي در آمريکا امپنادا ناميده مي شود. امپناداها معمولا، به جاي سرخ شدن پخته مي شوند و خمير آنها متفاوت است. اما من در اين دستور غذايي کمي تقلب کرده و از خمير امپناداي آماده استفاده کرده ام. استفاده از خمير آماده سريعتر و راحت تر است ( و مزه خوبي هم دارد چون اگر اين طور نبود به شما پيشنهاد نمي کردم که از آن استفاده کنيد) از اين پيش غذاي خوشمزه با آب جوي خنک لذت ببريد.
مواد لازم براي پاستل گوشت و پنير
روغن زيتون : 1 و ½ ق غ
پياز متوسط ريز خرد شده : 1 عدد
سير له شده : 2 حبه
گوشت گاو چرخ شده بدون چربي : 340 گرم
1 عدد گوجه فرنگي بزرگ، وسط آن را خالي کنيد و گوشت آن را خرد کنيد
شکر : ½ ق غ
خمير چيلي : ½ ق غ
نمک و فلفل تازه آسياب شده
پيازچه ريز خرد شده : 3 ق غ
پنير گودا مکعبي خرد شده : 112 گرم
خمير يوفکا : 16 ورقه
روغن گياهي براي سرخ کردن
طرز تهيه پاستل گوشت و پنير
در يک ماهيتابه روي حرارت متوسط روغن زيتون و پيازها را به مدت 3 دقيقه تفت دهيد تا پيازها شفاف شوند.
سير را اضافه کرده به مدت 40 ثانيه هم بزنيد تا عطر آن آزاد شود.
گوشت گاو چرخ شده را اضافه کرده هم بزنيد تا بپزد.
گوجه فرنگي، شکر و خمير چيلي را اضافه کنيد.
تا زمانيکه گوجه فرنگي ها نرم شده و به خورد مواد بروند حدود 5 دقيقه به پخت ادامه دهيد.
با نمک و فلفل مواد را مزه دار کرده از روي حرارت برداريد.
پيازچه را اضافه کرده کنار بگذاريد تا مواد خنک شوند.
براي سر هم کردن خمير با مواد يک سطح صاف را آرد پاشي کنيد.
يک ورقه خمير را روي آن گذاشته به اندازه يک قاشق غذاخوري از مواد وسط خمير بگذاريد.
يک حبه از پنير را روي مواد گوشتي بگذاريد و با دقت خمير را تا کنيد و با دست مواد مياني خمير را نگه داريد.
با انگشت اطراف خمير را به هم چسبانده و سپس با يک چنگال حاشيه آن را فشار دهيد تا محکم شود. آردهاي اضافي را از روي خمير پاک کنيد.
خميرها را در روغن گياهي داغ غوطه ور کنيد.
وقتي يک طرف آن طلايي شد بچرخانيد تا طرف ديگر هم طلايي شود سپس بيرون آورده داخل بشقابي که کف آن دستمال کاغذي انداخته ايد بگذاريد.
گروه سبک زندگي سيمرغ
منبع: سيمرغ
-
جمعه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۳:۱۰ PM
-
۷۰۰ بازدید
-
-
چه خبر