پاستا پياز، يک غذاي گياهي خوش طعم
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي پاستا پياز
روغن زيتون : 2 قاشق غذاخوري
پياز بزرگ خرد شده : 4 عدد
سير له شده : 2 حبه
رب گوجه فرنگي : 1 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي پوست کنده : 1 قوطي ( 400 گرم )
نمک : 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه آسياب شده : ½ قاشق چايخوري
ريحان تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوري
آب : ¼ پيمانه
پاستا : 500 گرم
مدت زمان آماده سازي : 10 دقيقه
مدت پخت : 30 دقيقه
طرز تهيه پاستا پياز
روغن را داخل ظرف بزرگي ريخته روي حرارت متوسط بگذاريد.
پياز و سير را اضافه کنيد و تا زمانيکه نرم شوند به پخت ادامه دهيد.
رب گوجه فرنگي، گوجه فرنگي پوست کنده ،نمک، فلفل، ريحان و آب را اضافه کنيد در ظرف را گذاشته حرارت را کم کنيد تا 20 دقيقه مواد با هم جوشيده و غليظ شوند.
در مدت زمان آماده شدن سس يک ظرف بزرگ آب را با کمي نمک بجوشانيد.
پاستا را اضافه کرده و به مدت 8-10 دقيقه بجوشانيد و آبکش کنيد.
سس را به پاستاي گرم اضافه کنيد.
اگردوست داشته باشيد مي توانيد پنير رنده شده هم اضافه کنيد.
-
جمعه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۹:۳۷:۰۷ AM
-
۵۹۳ بازدید
-
-
چه خبر