پنير سرخ شده با سس چيلي، يک پيش غذاي آسان و شيک
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - تکه هاي پنير سرخ شده با سس چيلي
اين دستور پخت سنتي از رستوران معروف موتوکو در نيويورک به توسط رودريگو اوليويار اداره مي شود مي باشد. حبه هاي طلايي و ترد که داخل آنها پنير آب شده همراه با طعم ترش و تند سس چيلي بسيار خوش طعم مي باشد.
اين مقدار مواد اوليه براي 8 نفر مناسب است.
مواد لازم براي پنير سرخ شده با سس چيلي
500 ميل شير پرچرب
250 گرم پنير حلومي رنده شده
250 گرم نشاسته تاپيوکا ( تاپيوکا يک نوع گياه است که از آن هم نشاسته درست مي شود )
8 گرم نمک
کمي فلفل سفيد
روغن گياهي براي سرخ کردن
سس چيلي براي سرو غذا
طرز تهيه پنير سرخ شده با سس چيلي
شير را در يک شير داغ کن کوچک تا رسيدن به دماي جوش گرم کنيد.
پنير را با نشاسته تاپيوکا در يک کاسه مخلوط کنيد.
به آرامي شير داغ را اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا گلوله نشود.
نمک و فلفل را اضافه کنيد ( ممکن است به نسبت شوري پنير به نمک کمتر يا بيشتري نياز داشته باشيد) و به هم زدن ادامه دهيد تا مخلوط غليظ شود.
کف ظرف را با سليفون پوشانده و مخلوط پنيري را داخل آن ريخته روي پنير را نيز با سليفون بپوشانيد.
بگذاريد تا خنک شود و به مدت 4 ساعت در يخچال بگذاريد.
روغن را در يک قابلمه تا دماي 180 درجه سانتي گراد گرم کنيد.
مخلوط پنيري را از ظرف خارج کرده به مکعبهاي کوچک ببريد.
در تعداد کم داخل روغن داغ سرخ کنيد تا طلايي شود.
مي توانيد مکعبها را در فر از قبل گرم شده با دماي 190 درجه سانتي گرايد يا 375 درجه فارنهايت نيز بپزيد.
به همراه سس چيلي گرم سرو کنيد.
پنير سرخ شده با سس چيلي
منبع: سيمرغ
-
سه شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱:۱۳:۵۶ PM
-
۱۰۱۲ بازدید
-
-
چه خبر