بزرگنمايي:
چه خبر - چند روش براي مزه دار کردن ماهيمزه دار کردن ماهي با گشنيز
اين سبزي نهتنها در جنوب ايران بلکه بين اعراب و هنديها هم يکي از پرمصرفترين سبزيهاست. در انواع قليه، براي پر کردن داخل شکم ماهي و در انواع کاريها از اين سبزي معطر استفاده ميشود. اين سبزي علاوه بر اينکه خاصيت ميکروبزدايي دارد ضدنفخ و دل درد هم هست.
مزه دار کردن ماهي با سير و پياز
اين دو يار دوست داشتني، درواقع جزءلاينفک بيشتر غذاها هستند. هر دو از نظر طب سنتي گرم و خشک هستند. سيرکاهش دهنده فشارخون و آنتيبيوتيکي طبيعي و پياز هم بهعنوان پايين آورنده قندخون و يک انسولين طبيعي بسيار محبوب است.
مزه دار کردن ماهي با رزماري
اين گياه خوشبوي مديترانهاي براي از بين بردن بوي بد و تند ماهي، ميگو و مرغ بهترين انتخاب است. براي نگهداري رزماري تازه برگهاي آن را از ساقه جدا کنيد و درون دستمال کاغذي گذاشته و بعد در يک کيسه فريزر قرار دهيد و داخل يخچال بگذاريد.
مزه دار کردن ماهي با زنجبيل
اين ريشه دوستداشتني گلسر سبد آشپزي سبک هندي و چيني است. زنجبيل علاوه بر خاصيت انرژيزايي، کلسترول خون را پايين ميآورد و به هضم غذا کمک ميکند و از همه مهمتر اينکه خاصيت ضدسرطاني دارد.
مزه دار کردن ماهي با تمر هندي، اين خوراکي ترش پرخاصيت
تمرهندي اصالتا آفريقايي است. اين گياه اولينبار در مناطق استوايي قاره آفريقا روييده است. تمرهندي صدها سال پيش به وسيله کشتي به هند منتقل شد و در آنجا پرورش پيدا کرد. پس از آن، اين گياه در سراسر جهان پخش شد. اين روزها شما با سر زدن به بازار، تمرهندي را در دو نوع شور و شيرين پيدا ميکنيد. تمرهندي رسيده و شيرينبه عنوان ميوه مصرف ميشود. تمرهندي خاصيت ضد درد و ضد باکتريايي هم دارد و مهمتر از همه، منبعي غني از آنتياکسيدان است. پس اين خوراکي خوشمزه را اصلا دست کم نگيريد.
منبع : مجله سيب سبز