فيش اند چيپس، يک غذاي خوشمزه دريايي با طعمي متفاوت
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي تهيه فيش اند چيپس در فر
سيب زميني : 600 گرم
روغن زيتون : 1/4 پيمانه
رزماري : 2 قاشق غذاخوري
نمک : به ميزان لازم
فلفل سياه : به ميزان لازم
آرد سوخاري : يک و يک چهارم پيمانه
آرد : 1/3 پيمانه
تخم مرغ : 2 عدد بزرگ
فيله ماهي : 700 گرم
طرز تهيه فيش اند چيپس
از قبل فر را با حرارت 200 درجه سانتي گراد گرم کنيد.
سيب زميني ها را به همراه روغن و برگ هاي رزماري، کمي نمک و فلفل سياه ترکيب کنيد و در سيني فر پهن کنيد. آن ها را براي 20 دقيقه در طبقه ي بالاي فر بپزيد.
در اين ميان، آرد سوخاري را در سيني ديگري ريخته و براي 5 دقيقه در طبقه ي پايين فر برشته کنيد. آن را در ظرفي پهن بريزيد. آرد را هم در ظرفي ديگر بريزيد و به آن نمک و فلفل سياه بزنيد. تخم مرغ ها را در ظرف ديگري ريخته و بزنيد.
به تکه هاي ماهي کمي نمک بزنيد، آن ها را در آرد، سپس در تخم مرغ و در نهايت در آرد سوخاري بزنيد. آن ها را در سيني فر که در آن کاغذي روغني پهن کرديد، قرار دهيد.
سيب زميني ها را بچرخانيد و بعد به طبقه ي پايين فر منتقل کنيد و سيني ماهي ها را در طبقه ي بالايي قرار دهيد. آن ها را براي حدود 16 تا 18 دقيقه ي ديگر تا ماهي ها نرم و مغز پخت و سيب زميني ها ترد و طلايي شوند، بپزيد.
فيش اند چيپس را به همراه برش هاي ليمو، خيار و سس کچاپ سرو کنيد.
نکات
1 - سيب زميني ها را با پوست کن به شکل ورق هاي نازک برش دهيد. آن ها را براي 5 دقيقه در آب گرم خيس کرده، بعد آبکشي کرده و خشک کنيد.
2 - از ماهي هايي با گوشت سفت مانند ماهي کاد استفاده کنيد. آن ها را به شکل نوار هايي با پهناي دو و نيم سانتي متر خرد کنيد.
3 - مي توانيد از پودر سوخاري پانکو هم استفاده کنيد.
منبع : ashpazbashy.com
-
جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۲:۱۰ AM
-
۹۳۰ بازدید
-
-
چه خبر