مرغ بريان با سس انار، يک شام خوشمزه براي شب يلدا
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مرغ بريان با سس انار براي شب يلدامواد لازم براي درست کردن مرغ بريان با سس انار
آب انار : 1 پيمانه
مرغ کامل : 1 عدد
روغن زيتون خالص
نمک و فلفل تازه ساييده شده
آب مرغ کم نمک : 1پيمانه
آويشن تازه : 1 قاشق غذاخوري
دانه انار : 1 پيمانه
طرز تهيه مرغ بريان با سس انار براي شب يلدا
آب انار را در يک قابلمه کوچک روي حرارت متوسط بجوشانيد تا حجم آن به ¼ پيمانه کاهش يابد و کنار بگذاريد.
در اين حين مرغ را به مدت 30 دقيقه از يخچال بيرون گذاشته تا هم دماي محيط شود.
فر را روي 225 درجه گرم کنيد.
مرغ را با روغن زيتون چرب کرده نمک و فلفل بزنيد پاهاي مرغ را با نخ نسوز ببنديد و آن را داخل ظرف مخصوص فر بگذاريد.
مرغ را داخل فر به مدت 50 دقيقه بريان کنيد. در نيمه زمان پخت يک بار آن را برگردانيد تا همه جاي آن طلايي رنگ شود.
سپس آن را داخل ديس گذاشته روي آن را با برس به سس انار غليظ شده آغشته کنيد. اجازه دهيد 10 دقيقه بماند.
آب مرغ را داخل ظرف پخت مرغ بريزيد.
ظرف را روي گاز بگذاريد تا آب مرغ جوشيده شده و حجم آن نصف شود.
چربي اضافي مرغ و آب مرغ را جدا کنيد، سپس آويشن و دانه هاي انار را اضافه کرده به همراه مرغ بريان شده سرو کنيد.
منبع: سيمرغ
-
يکشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۲:۴۳:۵۳ AM
-
۱۶۲۳ بازدید
-
-
چه خبر