بزرگنمايي:
چه خبر - دليل کيک جمع شده
1 - دليل اصلي قالب خيلي بزرگ هست طوري که مواد انگار فقط ته قالب رو گرفتن!
2 - زيادي قالب رو چرب کرديد طوري که وقتي مايه رو ريختيد روغن اضافي همراهش بالا اومد!
3 - مواد رو غير دوراني زياد هم زديد (مواد خيلي روي هم تا خوردن)
4 - بيشتر از مقدار دستور مايعات ريختيد.
5 - حرارت فر کم بوده و کيک بيش از مقدار لازم پخته شده(مدت طولاني)
6 - حرارت فر خيلي زياد بوده مدت پخت هم زياد.
7 - فر سرد بوده بنابراين مدت پخت زياد شده.
8 - مقدار سفيده زياد بوده و خيلي هم پف داشته و بين مواد کيک هوا ايجاد شده.
9 - ميزان شکر و مايعات مناسب نبوده يا شکر زيادي دانه درشت بوده ( اين جوري شکر سنگين ميشه و مقدارش نسبت به دستور با اينکه برابره ولي در واقع کمتر يا بيشتره )
10 - قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک بوده و مواد خيلي فشرده بودن.
11 - کيک موقع پخت تکون خورده يا بهش ضربه زديد!
12 - در فر موقع پخت باز شده يا دماش کم بوده!
13 - بعد از اضافه کردن آرد خمير زياد مخلوط شده اونم به صوت غير دوراني!
منبع : sooran.com