فيله مرغ سوخاري با پنير گودا، يک پيش غذاي سريع و خوشمزه
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - فيله مرغ سوخاري با پنير گودامواد لازم براي تهيه فيله مرغ سوخاري با پنير گودا
فيله مرغ : 10 عدد
پنير گودا : 5 ورق
نمک، فلفل، ادويه، زعفران : کمي
پودر سوخاري ريز : يک بسته
پودر سوخاري درشت : يک بسته
تخم مرغ : 3 عدد
طرز تهيه فيله مرغ سوخاري با پنير گودا
فيله مرغ را روي تخته گوشت بگذاريد و کمي با سمت پهن چاقو بزنيد تا باز شود. دقت کنيد نباد بافت فيلمه از هم جدا شود.
پنير گودا را از وسط نصف کرده و روي فيله بگذاريد.
فيله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنيد.
مخلوط نمک، زعفران و ادويه را کمي روي فيله بريزيد.
تخم مرغ ها را درون کاسه اي کامل بزنيد.فيله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاري ريز بغلطانيد.
مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاري درشت بغلطانيد.
در نهايت فيله را درون روغن داغ سرخ کنيد.
اين فيله را مي توانيد با انواع سس مايونز، فرانسوي و کچاپ سرو کنيد.
منبع: سيمرغ
-
جمعه ۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱:۴۳:۳۰ PM
-
۹۶۵ بازدید
-
-
چه خبر