آخرین اخبار

بادمجان شکم پر؛ غذاي فصل آشپزي

بادمجان شکم پر؛ غذاي فصل

  بزرگنمايي:

چه خبر -
زمان تهيه: 30 دقيقه

زمان پخت:‌60 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:

برنج دانه بلند:‌ 4/3 پيمانه (150 گرم)

بادمجان بزرگ: 2 عدد

روغن زيتون: يک قاشق غذاخوري

پياز بزرگ: يک عدد،‌کاملا ريز شود.

سير: ‌2 حبه، کاملا ريز شود.

گشنيز خرد شده: 2 قاشق غذاخوري

پودر زنجبيل:‌يک قاشق چاي‌خوري

فلفل دلمه‌اي قرمز: يک عدد، کاملا ريز شود.

پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چاي‌خوري

پوست ليموي رنده شده: 2 قاشق چاي‌خوري

آب 2 عدد ليموي تازه

ماست کم چرب: نصف پيمانه

نعناي خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوري

زردچوبه: 4/1 قاشق چايخوري

جعفري خرد شده تازه: 5/1 پيمانه

طرز تهيه:

فر را از قبل روي حرارت 200 درجه سانتي‌گراد گرم کنيد.
درون يک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقيقه يا تا زماني که نرم شود بپزيد سپس درون آبکش زير آب سرد قرار دهيد و بعد بگذاريد آب آن کاملا خارج شود.
با يک چاقوي تيز، حدود يک سانتي‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ريز کنيد.
روغن را درون يک تابه روي حرارت متوسط گرم کرده و پياز و فلفل دلمه‌اي را در آن به مدت 5 دقيقه سرخ کنيد.
سير، جعفري، زنجبيل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانيه آن‌ها را تفت دهيد.
بادمجان‌هاي ريز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقيقه يا تا زماني‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزيد. تابه را از روي حرارت برداريد.
برنج،‌ جعفري، پوست ليمو و آب ليمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنيد.
بادمجان‌ها را درون سيني فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنيد.
سيني را درون فر به مدت 30 دقيقه يا تا زماني که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلايي رنگ شوند، حرارت دهيد.
نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا ميل کنيد. منبع: سيمرغ



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم