سالاد اسفناج و انار، يک سالاد پاييزي با طعمي فوق العاده
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي سالاد اسفناج و انار
اسفناج : يک دسته کوچک، شسته و خرد شده
شويد تازه خرد شده : مقداري
انار : دو عدد
نمک،گردو، كنجد : مقداري
روغن زيتون : کمي
طرز تهيه سالاد اسفناج و انار
اسفناج، شويد تازه و انار را با هم مخلوط کنيد.
به مواد سالاد گردو را اضافه کنيد.
براي مزه دار کردن سالاد کمي نمک، کنجد و روغن زيتون روي سالادتان بريزيد.
مروري بر خواص اسفناج
اسفناج از نظر داشتن ويتامين B3 بسيار غني است، بنابراين داروي مهمي براي برطرف كردن بيماري پلاگر است. پلاگر يک نوع بيماري است که به علت کمبود ويتامين B3 در بدن به وجود مي آيد و نشانه هاي آن شامل: ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و بوجود آمدن لکه هاي قرمز روي بدن است.
اسفناج مقدار زيادي آهن، کلسيم، سديم، پتاسيم، يد، مس، منيزيم ، لسيتين ، کلروفيل ، کاروتن ، اسيد اگزاليک و اسيد ارسنيک دارد و به علت داشتن منيزيم، جلوي پيشرفت سرطان را مي گيرد.
از نظر طب قديم ايران ميوه انار سرد، تر و قابض است. آب انار سرد و تر است. پوست انار نيز سرد و خشک و بسيار قابض است. آب انار خون ساز است و خون را تصفيه ميکند و براي سالمندان بهترين دارو براي تقويت کليه است. رنگ صورت را شاداب ميکند و شادي بخش و مفرح است. صدا را باز کرده و گرفتگي صدا را برطرف ميکند. براي افزايش وزن مصرف انار مفيد است و آب انار مقوي قلب و معده است.
منبع: سيمرغ
Save
-
سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۹:۴۶:۲۴ AM
-
۱۶۵۸ بازدید
-
-
چه خبر