بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي تهيه کوفته سماق
گوشت گوسفند : نيم کليو
برنج : 1/2 فنجان
نخود خرد شده : 1/2 فنجان
پياز متوسط : 2 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
سير : 3 حبه
پيازچه خرد شده : 1/2 فنجان
جعفري خرد شده : 1 فنجان
سس گوجه فرنگي : 1 فنجان
نعناع : 1 فنجان
ترخون : 1/4 فنجان
مرزه خشک : 2 قاشق غذاخوري
زردچوبه : 1 قاشق چايخوري
سماق : 3 قاشق غذاخوري
روغن زيتون : 1 و 1/2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهيه کوفته سماق
مرحله اول درست کردن کوفته سماق
ابتدا برنج و لپه را خيس کرده و بشوييد. بعد از شستن،برنج و لپه را با 2 ليوان آب براي 20 دقيقه جوشانده و آبکش کنيد.
مرحله دوم درست کردن کوفته سماق
سبزي را کاملا شسته و خرد کنيد
مرحله سوم درست کردن کوفته سماق
پياز را رنده کرده و آب آن را کامل بگيريد.
مرحله چهارم درست کردن کوفته سماق
براي اين قسمت بهتر است از مخلوط کن استفاده کنيد. تخم مرغ، نمک، فلفل و ادويه، سير خرد شده، پياز رنده شده، گوشت، برنج و لپه را کاملا با هم ميکس کنيد.
مرحله پنجم درست کردن کوفته سماق
پياز را نگيني خرد کرده و زردچوبه را اضافه کنيد. کم که سرخ شده تمام سماق را اضافه کرده و مقداري تفت دهيد.
مرحله ششم درست کردن کوفته سماق
6 فنجان آب به قابلمه اضافه کرده و 1 قاشق نمک را هم اضافه کنيد.
مرحله هفتم درست کردن کوفته سماق
از مخلوط درست شده گلوله هاي کوچکي درست کرده و به آرامي درون مايع بريزيد تا کامل بپزد. بعد از گذشت 1 ساعت با درجه حرارت متوسط کوفته شما آماده مي شود.
کوفته سماق
سرآشپز : صنم لامبورن Sanam Lamborn
منبع: سيمرغ