بزرگنمايي:
چه خبر - نکته هاي مهم در پخت خورش قيمه نذري
1 – براي پخت خورش قيمه نذري حتما يک روز قبل لپه راخيس و چند بار آب آن را عوض کنيد تا نفخ آن خارج شود.
2 – براي پخت حتما از پيار داغ فراوان استفاده کنيد.
3 – حتما از گوشت گوسفند استفاده کنيد.
4 – براي طعم دار کردن از زردچوبه، ادويه هفت رنگ و دارچين استفاده کنيد.
5 - در هنگام پخت چند عدد پياز بزرگ را پوست کنده و درون خورش بگذاريد تا بپزد. بعد از پختن پياز آن را از درون خورش خارج کرده و کامل ميسک کرده و مجدد درون خورش بريزيد. با اين کار خورش غلظت خوبي خواهد داشت.
6 – علاوه بر اضافه کردن ربآ از گوجه فرنگي رنده شده وهم استفاده کنيد.
7 – نيم ساعت تا يک ساعت قبل از اين که خورش را از روي شعله برداريد مقداري گلاب درون خورش ريخته و صبر کنيد تا خور کامل جا بيفتد.
8 – براي روغن انداختن خورش چند قالب يخ به خورش تان اضافه کنيد.
9 - براي سرخ کردن سيب زميني ها به روغن علاوه بر نمک مقداري زردچوبه هم بزنيد و سيب زميني ها را قبل از سرخ کردن براي چند دقيقه در آب جوش، بجوشانيد.
10 - ليمو اماني را از يک روز قبل با چاقو چند عدد سوراخ کرده و درون آب بگذاريد تا تلخي پوست آن خارج شود.
11 - هرگز براي خورش قيمه از رب انار يا رب نارنج به عنوان چاشني استفاده نکنيد زيرا رنگ خورش شما را تيره مي کند.
منبع: سيمرغ