تخم مرغ شکم پر، يک پيش غذاي خوش طعم و چند دقيقه اي
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مو.اد لازم براي تخم مرغ شکم پر
تخم مرغ سفت پخته شده : 6 عدد
سس مايونز : 1/4 فنجان
ترب کوهي خرد شده : 1 تا 2 قاشق غذاخوري
سس گوجه فرنگي : 1/2 قاشق چاي خوري
خردل : 1/4 قاشق چاي خوري
نمک : 1/8 قاشق چاي خوري
فلفل قرمز : مقداري
طرز تهيه تخم مرغ شکم پر
تخم مرغ هاي پخته شده را از سمت طولي با چاقوي تيز نصف کنيد.
به آرامي زرده هاي تخم مرغ را از سفيده جدا کنيد طوري که سفيده ها شکسته نشوند.
زرده هاي تخم مرغ، سس مايونز، ترب کوهي خرد شده، سس گوجه فرنگي، نمک، فلفل و خردل را با هم مخلوط کنيد.
سفيده هاي تخم مرغ را درون ظرف سرو تان بچينيد و از مخلوط زرده تخم مرغ يک قاشق درون سفيده هاي تخم مرغ بريزيد.
منبع: سيمرغ
-
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۰:۴۱ PM
-
۸۰۰ بازدید
-
-
چه خبر